Астрологічний прогноз на 21 серпня

Четвер, 21 серпня 2014, 08:00
26-й місячний день (розпочнеться о 1.58). Місяць у знаку Рака. День розширення можливостей діяльності за рахунок гармонізації внутрішнього простору.
Астрологічний прогноз на 21 серпня
Рекомендується діяльність, спрямована на створення комфортних умов. Сприятливі умови для правильного перерозподілу навантаження всередині колективу.

Потрібно бути гранично уважним і спілкуватися з іншими людьми тільки за внутрішнім переконанням, внутрішньої симпатії. Не потрібно метушитися, виявляти марнославство і гординю. Нічого не слід робити нового - розпочаті справи загрузнуть у болоті ілюзій повсякденності і принесуть тільки втрати і збиток.

Не треба в цей день метушитися, базікати зайве, плавати, бігати. Слід уникати диму. Не можна рвати зуби. У цей день висока ймовірність пограбувань. Головна їжа цього дня - риба, зелень, картопля. Корисні - лазня, всілякі масажі.

Сни показують, наскільки велика наша гординя і самозакоханість. Якщо ми бачимо себе у сні успішними, всесильними і задоволеними - значить, настав час спуститися з небес на землю і тверезо оцінити себе. Якщо ми бачимо себе убогими і нещасними - треба терміново підвищувати самооцінку і вчитися любити і поважати себе. Якщо ж у сні чи наяву бачиш блискавку - це попередження про те, що не приборкані гординя і марнославство.

У медичному відношенні ці місячні добу пов'язані з стегнами. Травми кульшового суглоба, отримані в цей день, вкрай небезпечні.