Астрологічний прогноз на 26 серпня

Вівторок, 26 серпня 2014, 08:00
2-й місячний день (розпочнеться о 6.55). Місяць у Діві. Фраза дня: Я отримую приголомшливі результати. Я Є СИЛА!!!
Астрологічний прогноз на 26 серпня
Другий місячний день ніби створений для дії: зараз найсприятливіший час приступити до реалізації того, що ви довго планували.

Астрологи називають цей день визначальним для всього місяця: з чого він почнеться, тим і закінчиться!

Цей день може принести вам грошову вигоду. Так що якщо у вас планується велика угода, то боятися нічого. Успіх і удача гарантовані!

Зараз найголовніше - «потрапити в струмінь». Тоді не доведеться тривожитися і підганяти себе. Навпаки, задумане буде здійснюватися як би само собою. Ви отримаєте все необхідне для здійснення своїх планів і своєї мрії.

Та дуже важливо дотримуватися золотої середини: плануйте не тільки працювати, але й відпочивати, радіти спілкуванню з близькими вам людьми.

Здоров'я. Вразлива частина тіла - гомілки. Менше вживайте рідин, виключіть алкоголь і цитрусові. По можливості утримайтеся від хімічних препаратів.

Сьогодні пробуджується апетит, тому благотворний вплив робить дієта. В цей день чуття вас не обдурить - ви можете за своїми відчуттями дуже точно визначити, яка їжа вам корисна, а яка шкідлива. Те, чого вам хочеться, і корисно. Те, що не подобається, - шкідливо. Це відноситься не тільки до продуктів, але і до людей. У цей день ви будете дуже гостро відчувати, з ким вам треба спілкуватися, а з ким не варто.

Колір дня. Жовто-зелений і поєднання червоного з чорним. Уникайте коричневого, фіолетового та сірого кольорів.

Камінь дня. Жадеїт (зміцнює нервову систему).