Астрологічний прогноз на 29 серпня

П'ятниця, 29 серпня 2014, 08:00
5-й місячний день (розпочнеться о 10.04). Місяць у Терезах. Фраза дня: Гармонія живе в моєму серці і проявляється у всіх моїх справах.
Астрологічний прогноз на 29 серпня
П'ятий місячний день – час глобальних змін. Все, про що ви подумаєте, все, що ви побажаєте, обов'язково придбає реальні риси.

Тому слід бути особливо уважним до всіх своїх дій, думок, вчинків.

Роздайте борги і стежте за своїм майном: якщо щось втратите, то потім не знайдете.

Не довіряйте почутому, лестощі на вашу адресу може згодом принести чимало клопоту, бо той, хто її вимовив, вас дуже сильно підведе. Краще зверніть увагу на душевні зміни. Всіма силами створюйте гармонію всередині себе.

Цей період гарний для любовних побачень і взагалі для спілкування з протилежною статтю. Також слід активно проявляти позитивні емоції і почуття – це буде доречно, і вас зрозуміють правильно.

Здоров'я і краса. Зараз в організмі протікають складні алхімічні процеси, тому фізичні вправи повинні бути більше спрямовані на внутрішню роботу. Добре в п'ятий місячний день опрацьовувати сухожилля, працювати з енергетичними каналами, а крім того, дуже корисні вправи на розтягування м'язів.

За твердженням астрологів, у 5-й місячний день їжа повністю засвоюється і перетворюється в тканинах. Переважно рослинні білки (соєві продукти, гриби, баклажани).

Колір дня. У гардеробі рекомендуються блакитні, блакитні, світло-сині, золоті забарвлення. Забудьте про зелений.

Камінь дня – бірюза (допомагає прийти до компромісу).