Астрологічний прогноз на 2 вересня

Вівторок, 2 вересня 2014, 08:00
8-й/9-й місячний день (0.00/14.12, критичний). Місяць у Стрільці. Фраза дня: У моєму житті завжди є місце для позитивних змін.
Астрологічний прогноз на 2 вересня
Проведіть цей день активно, з користю для себе, справи, якими ви займетеся сьогодні, підуть в потрібному напрямку, принесуть вам прибуток і будуть успішні.

Може відвідати натхнення, несподівано прийти нові думки, ідеї, задуми нових творчих проектів.

Якщо ж доведеться звернутися за допомогою до інших людей, сприймайте це з позитивом: в 9-й місячний день командні дії приносять більше плодів, ніж поодинокі зусилля.

Головна трудність полягає в тому, що сьогодні більшість людей конфліктні, незадоволені своїми близькими, перекладають відповідальність за свої промахи на чужі плечі.

Намагайтеся стримуватися, не дозволяйте собі підвищувати голос на близьких, сваритися з друзями.

Будьте обережні на вулиці і в фізичній роботі: у цей день ймовірні травми, навіть серйозні. У побуті можна поранитися або обпектися.

Здоров'я. Можуть загостритися хронічні хвороби. Це пов'язано з тим, що хронічні хвороби за своєю природою кармичны, тобто виникають лише у випадку, коли яка-небудь проблема тривалий час не вирішується на психофізичному рівні і з часом переходить на фізичний.

Слід звернути увагу на груди, якщо постійно порушуються принципи любові до ближнього, проявляються напади міжреберної невралгії, стенокардії, подагри. Рекомендуються сольові ванночки для ніг.

Колір дня. Жовтий, темно-червоний, коричневий. Холодні тони не рекомендуються.

Камінь дня. Рубін (пробуджує смак до життя).