Астрологічний прогноз на 7 вересня

Неділя, 7 вересня 2014, 09:00
13-й/14-й місячний день (0.00/18.21). Місяць у Водолії. Фраза дня: Я вірю в себе і свої сили.
Астрологічний прогноз на 7 вересня

Тринадцятий місячний день є як би продовженням 12-го місячного дня. Все, що було розпочато, ні в якому разі не можна кидати. Що б не сталося, не зменшуйте темп! Від цього залежить успіх всієї справи в цілому.

І пам'ятайте: настав час радісних відкриттів! Сьогодні ви зможете навіть у старих, давно знайомих речах знайти щось нове, виявити якийсь нюанс, який раніше не помічали.

Чим рішучіше ви будете зараз себе вести, тим успішніше завершиться ваше починання.

З ранку можна давати в борг і позичати, але тільки невеликі суми грошей. Не ризикуйте і не розраховуйте на швидке збагачення – вплутавшись в авантюру, ви більше втратите, ніж придбаєте.

Корисна будь-яка фізична робота. Не можна навантажувати зір, вживати духи, краще не дивитися в дзеркало. У цей день часто навалюються скорбота, туга, смуток, меланхолія. Женіть їх геть і займайтеся справою. Якщо тугу не здолати, дайте собі гарне фізичне навантаження.

Здоров'я. Якщо є можливість, дуже добре провести цей день на природі, корисні водні процедури.

Цей період сприятливий для лікування, профілактики і протезування зубів, а також для косметичних і пластичних операцій і лікування целюліту.

Колір дня. Сріблясто-синя гама, неяскраві, розмиті кольори. Відмовтеся від жовтого та помаранчевого.

Камінь дня. Гематит (кровавик) – наділяє свого власника упевненістю в собі і своїх силах, оберігає від необдуманих вчинків, утихомирює гнів, насичує енергією для реалізації того, що йому необхідно.