Астрологічний прогноз на 8 вересня

Понеділок, 8 вересня 2014, 08:00
14-й/15-й місячний день (0.00/18.53, критичний). Місяць у Водолії, Рибах (з 2.46). Фраза дня: Я не заздрю успіху інших людей – я маю успіх.
Астрологічний прогноз на 8 вересня

Проведіть цей день з користю для себе. Енергетика дня сильна, тому не втрачайте час, сприятливий для здійснення ваших планів, надій і бажань. Не зліться, не нервуйте, будьте добродушні й веселі, мудрі й уважні.

14-й місячний день обіцяє вдалі і фінансово вигідні починання. Причому такий шанс зірки дають лише раз у місяць – не пропустіть момент!

Щоб не потрапити у фінансову залежність, не давайте і не беріть у борг. Приділіть час своїм близьким, зробіть їм приємні покупки, подарунки.

Деякі астрологічні школи стверджують, що чотирнадцяті місячну добу – час другої спроби. Ті, хто з якихось причин не встиг гармонійно потрапити в місячний ритм з початку місячного місяця, мають можливість зробити це зараз.

Відмінно проходить спілкування на всіх рівнях – з друзями, близькими, коханими, родичами, колегами, партнерами, начальниками, підлеглими, знайомими, незнайомими...

Здоров'я. Багато захворювання, особливо хронічні, можуть несподівано загостритися. Не можна навантажувати зір, уникайте різких ароматів. У медичному відношенні слід звернути увагу на роботу підшлункової залози (відбувається корекція її функції), на діафрагму.

Колір дня. Помаранчевий, сріблястий. Ігноруйте яскраво-зелені кольори.

Камінь дня. Гранат (оберігає від усіляких бід і неприємностей, зміцнює сімейні узи, оточуючи людей енергією щастя й благополуччя).