Гороскоп 30 квітня 2015 року

Четвер, 30 квітня 2015, 11:18
Овен. У першій половині дня Овнам краще зайнятися оформленням і поданням документів (довідок, звітів), уточнити актуальні для них на даний момент фінансові, службові, медичні нюанси. Деяким Овнам сьогодні знадобиться коротке відрядження. Ввечері фокус уваги зміститься на закон і «людський чинник». Не варто відкладати до завтра фундаментальні питання співпраці, особливо, якщо вам треба укласти довгостроковий договір, захищену угоду.
Гороскоп 30 квітня 2015 року

Телець. У розмовах сьогодні Тельцям не варто піднімати нових тем, цю добу краще використати для завершення важливих обговорень. Сьогодні зірки надають Тельцям останню можливість висловитися з актуального питання. Також Тельцям не варто замовчувати деталі, пов'язані з їх особистими потребами, краще дати знати про них людям, які цікавляться ними.

Близнюки. Сьогоднішній день хороший для екскурсій, зроблених з пізнавальною метою, - в краєзнавчі і інші музеї, в інші міста і тому подібне. Органний зал або філармонія теж будуть до речі. До речі, коли востаннє Близнюки там бували?

Раки - майстри перевтілення, які вміють не показувати своє істинне «я». Чи використовують Раки цю здатність, і якщо так, то з якими цілями, знає тільки особистий гороскоп.

Лев. Сьогодні справи, за якими немає зауважень, Левам варто завершити до вечора. Особисті теми Левам не варто обговорювати саме сьогодні. Незабаром Леви отримають запрошення або пропозицію на вигідних для себе умовах, або для цього почне формуватися грунт. У кінці дня доречна зустріч з поважною особою. Це може бути начальник, представник організації, викладач, впливовий знайомий, колишній чоловік.

Діва. Планування розваг - дуже серйозна справа для Дів. Так принаймні Діви вважають і відповідним чином до цього відносяться. У результаті усі залишаться задоволені.

Ваги. Сьогодні удень Вагам можна віддавати борги, допомагати іншим, займатися повсякденними справами. Вечір підходить для планування справ, проведення відповідальних заходів. Ваги можуть потрапити в центр уваги, стати впливовою фігурою. Для багатьох Вагів ця доба показова відносно здоров'я. Якщо мало місце загострення хронічних захворювань або психосоматичних недуг, складуться передумови до поліпшення самопочуття.

Скорпіон. Сьогодні особливе значення можуть для Скорпіонів отримають кадрові питання, підбір надійної команди. У важливих справах необхідно заручитися юридичною або іншою професійною підтримкою на тривалий термін. Якщо Скорпіони не можуть собі це дозволити, то їм варто вникати в тонкощі чинного законодавства, уточнювати свої права і обов'язки. Багатьом Скорпіонам згодиться допомога від партнера зі шлюбу, або від постійного ділового союзника. Якщо ці стосунки знаходяться в проблемній стадії, подумайте, як відновити розуміння.

Стрілець. Сьогодні для Стрільців день розпочнеться з ділової метушні. Поточний клопіт Стрільцям варто доручити помічникам. Для більшості Стрільців відповідальним періодом стане вечір. У цей час проясниться тактика на найближчі місяці, може наново оформитися коло однодумців, учнів, шанувальників. Стрільці можуть знайти наставника, покровителя, консультанта. Доречні конференції, наради, зустрічі із стратегічно важливих питань. Навіть на вечірці можуть обговорюватися новини і прийматися відповідальні колективні рішення.

Козеріг. За поточні справи Козерогам варто братися раніше. Це особливо актуально для Козерогів, зайнятих калькуляцією або редактурою, які працюють з інформацією, цифрами, фактами, текстами. Вносьте поправки в готову роботу, нових тем зачіпати не варто.

Водолій. Когось з близьких Водоліїв інакше, як дивним, сьогодні не назвеш. Але в дивності цій відчувається якась своя логіка. Придивіться уважніше, згодиться.

Риби. Сьогодні для Риб на першому плані залишаються партнерські договірні стосунки. Вирішальним буде уміння Риб ладнати з людьми, навіть якщо міняються колишні умови угод. Переговори, поїздки, пошуки відомостей не затягуйте, оскільки найкращий ефект від подібних справ очікується саме вранці. Вечір підходить для корекції спільних планів, особливо довгострокових, а також для вивчення правил, законів, регламентів, для зустрічі з адвокатом або іншим захисником ваших інтересів.