Гороскоп 1 травня 2015 року

П'ятниця, 1 травня 2015, 09:58
Овен. Сьогодні старі гріхи нагадають Овнам про себе, але обернути час назад і щось виправити у минулому неможливо. Залишається одне - виправдовуватися.
Гороскоп 1 травня 2015 року

Телець. Тельцям сьогодні не слід бути індивідуалістами. У сім'ї зірки не радять Тельцям обмежуватися роллю обслуговуючого персоналу. Це день рівноваги і справедливості, які в ідеалі повинні проявлятися на усіх рівнях. Тельці можуть багато що зробити для близьких або для поліпшення сімейного побуту, але і віддача має бути відповідною.

Сьогодні Близнюків чекає відмінний початок травня. Цікава новина або приємна подія зададуть оптимістичний тон усьому місяцю. Можливо, у Близнюків з'являться нові співрозмовники, або вдасться весело провести святкові дні із старими знайомими. Дуже обіцяючими будуть особисті знайомства, навіть якщо вони стартували з неприязні. У нових принадних ідеях Близнюкам варто постаратися відразу побачити різні грані.

Рак. Сьогодні у Раків посилиться потреба в спілкуванні, обміні думками і новинами. Морочливий день чекає Раків, які чекають гостей або готуються до важливої сімейної події. На щастя, метушня окупиться і задуманий захід пройде чудово. У разі домашніх розбіжностей, не перешкодить зібрати рідню за загальним столом для чергового раунду переговорів.

Лев. Сьогоднішній день для Левів дуже сприятливий для встановлення нових спортивних досягнень. Леви зможуть побити як мінімум свої особисті рекорди. У меншій мірі це стосується шахів.

Діва. Сьогодні Діви потребуватимуть зміни кола спілкування і в припливі інформації. Допитливість і товариськість цього дня матимуть і позитивну, і негативну сторону. У Дів з'являться інші інтереси, розшириться список однодумців, будуть оновлені або уточнені поточні плани. Можливі вдалі покупки. Зворотньою стороною насиченого життя буде надлишок відомостей, нездійсненні надії, невміння відрізняти реальні плани від фантастичних.

Ваги. Сьогодні Вагів чекає дратівливість, нервова напруженість, часті зміни настроїв, упертість. На цьому грунті можливі дрібні сімейні негаразди.

Скорпіон. Найскладніше - поступитися, причому в той самий момент, коли найбільше хочеться заперечити. Будда колись сказав: «Простіше перемогти тисячу ворогів, ніж самого себе!». Спробуйте.

Стрілець. Є народний вислів, який означає напад жадібності: «Жаба давить». Сьогодні жаба Стрільців буде така велика, що зможе придавити не лише їх самих, але і їх супутницю (супутника).

Козеріг. Сьогодні у близьких Козерогів можливі неприємності зі здоров'ям . Тут вже потрібно розглядати не стільки Козерогів, скільки обидва особисті гороскопи спільні.

Водолій. Фізична праця сьогодні для Водоліїв небажана, як і постійний побутовий клопіт. Передусім, це прекрасний день для спілкування. Саме воно стане важливим для більшості Водоліїв, а навколишнє оточення матиме другорядне значення.

Риби. Сьогодні Риб чекає променистий настрій, відмінне здоров'я, бажання вчинити один великий і декілька малих подвигів, після чого як слід відтягнутися з друзями. Швидше за все, так все і буде.