Гороскоп 2 травня 2015 року

Субота, 2 травня 2015, 10:45
Гороскоп Овен. Сьогодні Овнів може охопити непереборна пристрасть до деякої особи протилежної статі, причому незалежно від соціальних аспектів. Це може бути як дуже погано, так і дуже добре. Але, швидше за все, це буде дуже добре!
Гороскоп 2 травня 2015 року

Телець. Сьогодні Тельців чекають роздуми на далекі від земних теми - про позамежний, про інші світи, про суть підсвідомості, і Бог зна про що. Як мовиться в таких випадках, з ким не буває.

 Близнюки. Не знаходячи загальної основи для ближчих стосунків, Близнюки сьогодні вирішать створити - захопити свою пасію своїм хобі або розділити з нею її ідеї. Чим усе це закінчиться, знає індивідуальний гороскоп. Проте зірки радять Близнюкам у будь-якому випадку спробувати.

Рак. Все на природу! Сьогодні Раки насолоджуватимуться буйством фарб, щебетанням птахів, дзюрчанням струмків.

Лев. Атмосфера сьогоднішнього дня ідеальна для Левів для відпочинку і отримання задоволення, створює умови для проникнення в престижніший соціальний шар. Сьогодні Левам не варто ставити собі складних завдань, виходити з особливостей обстановки, сьогодні вона дуже гармонійна і не вимагає від Левів прояву лідерських якостей.

Діва. Сьогодні Сонце для Дів світить якось по-особливому, вітер віє якось особливо натхненно, дощ йде неймовірно поетично. Що це з природою? Це не з природою, це з Дівами. Схоже, Діви закохалися.

Ваги. Схоже, сьогодні у Вагів намічається серйозний захід - від грандіозного сабантуя до серйозного ремонту або придбання чогось великого і дорогого. Але після цього все одно буде сабантуй - адже вірно?

Скорпіон. Ще один день під знаком дружелюбності і дипломатичності, примирень і поступок. Сьогодні Скорпіонам не варто намагатися "двічі розігріти одно блюдо" - іншими словами, не поновлювати розмову, яка вже вичерпана. Людям, які Скорпіонам цікаві в діловому плані або дороги в особистому, пробачать їх проступки, адже і Скорпіони не досконалі. Зараз Скорпіонам важливіше зберегти взаєморозуміння, чим взяти верх ціною розвалу стосунків.

Стрілець. Для Стрільців ситуація сьогодні розвивається відмінно. Стрільці зможуть потрапити в співтовариство, про яке мріяли, або зустріти людину, близьку до вашого ідеалу. Стрільцям не варто упускати свій шанс, зуміти розгледіти і утримати удачу.

Козеріг. У особистих справах Козерогів сьогодні нібито немає жодних проблем, але спокоєм тут і не пахне. Ну який, скажіть, може бути спокій в любові? Тут є присутнім все - і пристрасть, і захват, і трошки ревнощів, і трошки невпевненості в собі. Все нормально, так і повинно бути.

Водолій. Сьогодні, можливо, до Водоліїв у гості прийдуть родичі. І, як в стародавні часи, усі чинно сядуть за стіл і згадають те загальне, якого, як виявиться, у них не так вже і багато.

Риби. Рибам сьогодні варто підтримувати з усіма рівні стосунки, особливо з їх повсякденним оточенням. Користуватися можливістю зробити приємнішим побут, внести більше гармонії в психологічну атмосферу. Деяким Рибам трапиться нагода зміцнити приятельські контакти з колегами по роботі, наприклад, відправитися разом на природу. Не кращий день для таємничості.