Гороскоп на 3 травня 2015 року

Неділя, 3 травня 2015, 05:31
Овен. Сьогодні Овнам буде важко приховати свої справжні почуття. Можливе посилення ревнощів, сексуальності. Може загостритися бажання узяти реванш, отримати компенсацію за збитки, що зазнали раніше. Зростає також загальна тяга до небезпечних ситуацій, екстремального заняття, пригод «на межі дозволенного».
Гороскоп на 3 травня 2015 року

Телець. Тельці сьогодні украй чутливі до свого авторитету, передусім в сім'ї, серед близьких. Можлива гостра реакція на поведінку партнера. Тельці також бурхливо реагуватимуть на чужі спроби перетнути встановлені ними межі особистої власності. Не виключено, що Тельцям доведеться охороняти свої володіння, захищати свої права або результати наполегливої довгої праці. Це не кращий день для з'ясування стосунків, висока вірогідність сварок.

Близнюки. Близнюкам сьогодні не варто покладатися на свої ораторські таланти. Не намагатися логічно обгрунтувати свою правоту. Раціональні аргументи Близнюками сьогодні легко ігноруються під впливом емоцій. Як тільки Близнюки торкнуться теми взаємних послуг, фінансів, боргів і компенсацій, авторитету, сексу, співрозмовник перестане Близнюків слухати, та і їм стане важче підбирати вагомі аргументи.

Рак. Ракам сьогодні варто провести межу між любов'ю і справами. Почуття сьогодні на першому плані, не варто під впливом пристрастей і прив’язанностей приймати важливі рішення. Якщо Раки хочуть, щоб їх бажання реалізувалися в повному об'ємі, то їм варто бути готовими до додаткових фінансових вкладень, розширення списку покупок. Можливі непередбачені витрати на подарунки, харчування, розваги, аксесуари для літнього відпочинку, потреби дітей.

Лев. Сьогодні буде важкий день для самолюбних і честолюбних Левів. У атмосфері цієї доби легко ростуть апетити, загострюється власницький інстинкт і бажання самоствердитися. Можливо, хтось зачепить гордість Левів або спробує узяти їх на "слабо". У любові буде важлива сексуальна складова.

Діва. Зовні обставини для Дів сьогодні складаються сприятливо. Раціональне мислення Дів вдало доповнюватиметься прозорливістю, загостреним чуттям на усе шкідливе і небезпечне. Зберігати спокій буде складніший Дівам, яких таємно гризуть нездійснені мрії. Це може бути неподілена любов, нереалізований творчий задум, обділена.

Ваги. Вагам сьогодні не вдасться проігнорувати фінансову сторону подій. Можливі витрати на престижні покупки і дорогі розваги. Весам сьогодні варто бути готовими до зайвих витрат, якщо вони запрошені на багатолюдний або незвичайний захід (фестиваль, виставку, вечірку). Сьогодні Вагам добре робити великі вкладення, за умови, що ви прорахували заздалегідь вірогідні вигоди і збитки.

Скорпіон. Скорпіони сьогодні не згодні на мале і мають намір отримати від життя якомога більше. Результатом можуть стати не лише задоволення, але і різні надмірності. Складаються умови для загострення сексуальних фантазій, гастрономічних пристрастей. Свої великі запити Скорпіонам сьогодні варто намагайтеся задовольняти розумними шляхами.

 

Стрілець. Сьогодні Стрільців чекає потужний підйом творчого потенціалу, Леонардо да Вінчі відпочиває. Було б тільки бажання і можливість кудись його застосувати. А якщо чесно, досить одного бажання.

Козеріг. Сьогодні Козерогів чекає прекрасний день. Ця доба розташовує до чуттєвих насолод, а також підвищує тягу до всього, що підкреслює ваш особливий статус, престиж, особисту обдарованість, винятковість. Проблемою може стати бажання отримати більше, ніж Козероги в даний момент мають.

Водолій. Сьогодні у Водоліїв підвищиться гострота емоційного сприйняття. Можливо, Водолії почнуть переживати не найблагородніші почуття (заздрість, ревнощі, бажання мести). Небажані нові почини, Водолії можуть виходити з невірних передумов, вибрати не відповідний ними темп, неправдиву мету.

Риби. Для Риб сьогодні найкращий вибір - інстинктивний. Саме внутрішнє чуття підкаже Рибам вірне рішення. Зокрема, інтуїція допоможе Рибам не витрачати свої ресурси (гроші, чарівливість, час) на непідходящі цілі. Сьогодні Рибам варто уникати ідеалізації людей, що цікавлять їх, країн, культур, ідеологічних і релігійних систем.