Гороскоп 4 травня 2015 року

Понеділок, 4 травня 2015, 10:52
Знак місяця - Телець (21 квітня - 21 травня).
Гороскоп 4 травня 2015 року

Овен. Справа, що здавалася закінченою, сьогодні знову вимагає від Овнів уваги. Сьогодні у Овнів поновлюватимуться практично загублені зв'язки, замкнеться деяке коло обставин.

Телець. Сьогодні у Тельців можливі головні болі і інші неприємні стани, пов'язані з нервами, головою.

Близнюки. Спроба обернути когось з близьких «у свою віру», переконати його прийняти систему цінностей Близнюків, можливо, увінчається успіхом. Тільки ось, який в цьому сенс?

Рак. Далекий відгомін великих подій доки не порушує щастя Раків, але примушує насторожуватися і турбуватися. Хто знає, як все обернеться. Тим паче, що вплинути на ці події Раки не в силах.

 

Лев. Сьогодні Левів чекають дії без певної мети, категоричність, відсутність півтонів. Для Левів все або чорне, або біле, усі люди або негідники, або мало не святі.

Діва. Сьогодні Дів чекає підвищення. Тепер турбот більше на п'ятдесят відсотків, відповідальності - не сімдесят, грошей - на десять. І на тому спасибі.

Ваги. Сьогодні Вагів чекає відразу декілька приємних новин і одна - сумнівної властивості. Компаньйони познайомлять Вагів зі своїм баченням ситуації і запропонують їм змінити деякі правила гри.

Скорпіон. Судячи з відчуттів, сьогодні Скорпіони явно захворюють. Швидше полощіть горло, ставте гірчичники, пийте чай з лимоном. Якщо є можливість, посидьте пару днів будинку.

 Стрілець. Сьогодні Стрільців чекають удачі в казенних будинках і у взаємовідносинах з чиновниками. Милості просимо на прийом до старшого помічника молодшого заступника, який виконує за сумісництвом ще і обов'язки охоронця. А ще сьогодні можливі невеликі прибутки.

Козеріг. Рада зірок Козерогам на сьогодні: намагайтеся залишатися скромним, поступливим, зосередженим і помірним. Козерогам варто навчитися тому, чому їх постійно намагалися розучити - робити справу не заради результату, а заради самого процесу.

Водолій. Сьогодні у Водоліїв буде дуже суєтний день. Багато дрібних подій. Водолії працюють на швидкість, кмітливість і точність.

Риби. Обставини сьогодні запропонують Рибам на вибір декілька можливостей для того, щоб щось змінити у своїй долі. Але, якщо Риб все влаштовує, то можна залишити, як є. Такий варіант теж передбачений.