Гороскоп на 9 травня 2015 року

Субота, 9 травня 2015, 10:31
Овен Думки Овнів сьогодні, 9 травня, будуть зайняті підготовкою до свята, Дня Перемоги. Але Ви будете схильні перебільшувати настрої оточення і в результаті, виявиться, що Ваші зусилля оцінить тільки одна людина. Не засмучуйтеся і подумайте, скільки приємних емоцій отримали Ви в процесі підготовки до свята.
Гороскоп на 9 травня 2015 року

Телець

Гороскоп Тельців на сьогодні, 9 травня, обіцяє рішення усіх проблем за допомогою вірного друга, який, як завжди, прийде на допомогу в найгостріший момент. Врахуйте, що Ви не маєте права зловживати добротою свого товариша. Віддячте йому добре і надалі намагайтеся самі вирішити спочатку важке питання.

Близнюки

Сьогодні Близнюкам судилося переглянути свої звички і спосіб життя. Вам захочеться розпочати життя з білого листа і перше, що Ви наважитеся зробити - попрощатися зі шкідливими звичками. Це вольове рішення даватиметься непросто - попросіть близьких Вас підтримати.

Рак

Гороскоп Раків обіцяє меланхолійний настрій з нотками розчарування. Вам здасться, що Ваша персона нікому не цікава, оскільки усі навкруги будуть зайняті своєю справою, абсолютно не звертаючи на Вас уваги. Не варто проте драматизувати. Цей тимчасовий стан речей. Скористайтеся моментом, щоб відпочити від усіх.

Лев

Левам варто опуститися з небес на землю. Ваші друзі і родичі, зайняті підготовкою до свята, не зрозуміють Ваш настрій раніше, ніж треба. Вам важливо зараз бути корисним, щоб потім, в потрібну хвилину, від Вас ніхто не відвернувся.

Діва

Гороскоп Дів на сьогодні обіцяє вдале сімейне свято. Вам вдасться створити неповторну атмосферу. Організована Вами вечірка до глибини душі зворушить близьких. Вас ще довго дякуватимуть за неповторний антураж святу.

Ваги

Зірки радять Вагам не засмучуватися через дурниці. Ваші проблеми і невдачі абсолютно такими не є, Ви просто надумуєте собі складнощі. Може, пора відпочити? Перемкніть увагу тимчасово на щось інше і поверніться до складних питань пізніше.

Скорпіон

Сьогодні Скорпіони блищатимуть в розмовах. Вам вдасться невимушено викликати на бесіду усіх гостей вечора. Ваша дотепність знайде найвищу похвалу. А одна персона чоловічої статі і зовсім втратить голову від Вашого почуття гумору і посмішки.

Стрілець

Гороскоп Стрільців на сьогодні попереджає про наднормову роботу. У Вас не вийде з головою пірнути у святкову атмосферу, оскільки раз у раз лунатимуть тривожні дзвінки з роботи. Прийміть це як данину і вирішуйте усі питання. Краще потім розмовляти з начальством з позиції відмінника, без відчуття провини.

Козеріг

Козерогам  зірки пророкують підвищений емоційний стан. Ви раз у раз зриватиметеся на крик з абсолютно дріб'язкових причин. Візьміть себе в руки і постарайтеся почекати хоч би годину, перш ніж робити висновки. Сьогодні поспішність може стати непоправною помилкою.

Водолій

Сьогодні Водолії будуть повністю занурені в атмосферу свята. Вам вдасться зібрати за одним столом багато родичів, а деяких і уперше. Рідні будуть Вам вдячні за цю турботу. Спогади про цей день надовго залишаться в душах і серцях.

Риби

Зірки рекомендують Рибам сьогодні спілкуватися з оточенням. Ваша здатність розговорити людину сьогодні буде, як не можна, до речі, тому що несподівано Ви дізнаєтеся дуже важливу інформацію для себе!