Гороскоп на сьогодні - 10 травня 2015: зігріє тепло душі

Неділя, 10 травня 2015, 12:17
Гороскоп на сьогодні, 10 травня, для усіх знаків зодіаку. Зірки радять левову частку уваги приділити родичам. Спілкування обіцяє бути дуже душевним і привітним. Ви буквально будете зігріті теплотою сердець своїх близьких. Не забудьте відповісти взаємністю. Такі дні надовго залишаються в пам'яті. Проте намагайтеся не перебільшувати значення усього, що відбувається з Вами, інакше потім неминуче розчарування.
Гороскоп на сьогодні - 10 травня 2015: зігріє тепло душі

Овен

Сьогодні, 10 травня, Овни легко впораються з вантажем справ, який раніше здавався непідйомним. Довгий час Ви відкладали вирішення особливо неприємних питань в довгий ящик, і ось прийшов час вирішити все за один присід. Не забудьте так само легко викреслити з пам'яті неприємні спогади з області романтичного минулого.

Телець

Гороскоп Тельців на сьогодн радить тримати гідно реноме ділової людини. Краще залишити бажання проявити своє почуття гумору для більше відповідного випадку, а зараз витримати тон серйозної і солідної людини. Тільки так Ви зможете заручитися необхідною зараз підтримкою важливого родича.

Близнюки

Зірки попереджають Близнюків сьогодні про неминуче розчарування, пов'язане з протилежною статтю. Посмішка незнайомця Вас спочатку зачарує до глибини душі, але вже через півгодини вимовлені слова змусять засумніватися в особистих якостях новоспеченого співрозмовника. Так, зовнішність іноді дуже оманлива.

Рак

Сьогодні Раки можуть відчути легке погіршення здоров'я. Не поспішайте заковтувати жменями пігулки. Замість цього зверніть увагу на свій раціон - надлишок жирної калорійної їжі дасть своє. Влаштуйте розвантажувальний день і додайте фізичних вправ. Організм буде Вам вдячний.

Лев

Гороскоп Левів  обіцяє приємну домашню атмосферу. Ви не встигли запланувати заходи на вихідні, що, до здивування, Вас порадує. Спонтанно  Ви придумаєте захоплюючу і насичену програму  дозвілля. Давно Ви так не відпочивали. Цінуйте кожну мить.

Діва

Сьогодні Дівам доведеться призвати на допомогу своє почуття такту і проявити розуміння. Ваш партнер буде не кращому настрої, що позначатиметься на його ставленні до Вас. Не беріть близько до серця його зауваження і сприймайте філософськи. Кожному іноді потрібно виплеснути невдоволення. Ваша посилена турбота це нівелює.

Ваги

Гороскоп Вагів попереджає про занадто легковажне ставлення до життя. Не опускайте руки завчасно і боріться до кінця. Ви зобов'язані пройти цей шлях, щоб зрозуміти, як належить. Ще не час плисти за течією. Виховуйте в собі ентузіазм і силу волі.

Скорпіон

Сьогодні Скорпіонам не слід грати в секретного агента. Вам не вдасться приховати важливу інформацію і рідні все зрозуміють. Це змусить їх контролювати Вас і стежити за кожним кроком, що Вам не сподобається. У результаті конфлікту не уникнути.

Стрілець

Сьогодні  Стрільці будуть у прекрасному настрої. Поїздка піде Вам на користь. Ви від душі повеселитеся і відпочинете від повсякденної метушні. Окрім цього, тіло прийде в тонус від рухливих ігор. Повне перезавантаження!

Козеріг

День для Козерогів не обіцяє розуміння. Не намагайтеся сьогодні кого-небудь переконати і бути наполегливим у своїй позиції. Упертість зіграє з Вами злу штуку. Ваші слова звучатимуть несерйозно, що стані причиною образ. Нехай Ваша точка зору буде доповнюючою.

Водолій

Сьогодні Водолії будуть зайняті пошуком відповідної нерухомості. Ви вже давно подумуєте про те, що пора поліпшити свої житлові умови - час діяти. Але не поспішайте приймати кардинальні рішення. Зараз час для планування.

Риби

Гороскоп Риб обіцяє несподіваний фонтан емоцій, який Ви ж самі і спровокуєте. Останнім часом Вам не вдається яскраво відпочити через напружений графік. Але таке життя не входить у Ваші плани і Ви вирішите зірватися на вечірку. Повеселіться від душі!