Гороскоп на сьогодні - 11 травня 2015: дивна поведінка

Понеділок, 11 травня 2015, 10:01
11 травня, для усіх знаків зодіаку. Зірки попереджають про неоднозначне враження, яке залишатиме після себе оточення. Поведінка Ваших близьких не піддаватиметься логічному поясненню, що трохи виводитиме з рівноваги. Вам здасться, що від Вас щось приховують і це Вас злитиме. Зірки радять почекати час і все стане на свої місця.
Гороскоп на сьогодні - 11 травня 2015: дивна поведінка

Овен

Сьогодні, Овнам варто проявити пильність у фінансових питаннях. Ретельно перелічить гроші перевіряйте усі деталі фінансових операцій. Висока вірогідність помилки або обману. Краще і самій не вести ризикову гру.

Телець

Гороскоп Тельців на сьогодні обіцяє непереборну тягу до спілкування. Ви всіляко виводитимете на спілкування своїх родичів. На жаль, ніхто з Ваших близьких не буде налаштований на довгі бесіди. Вам доведеться відправитися на пошуки співрозмовника в Мережі.

Близнюки

Зірки попереджають Близнюків сьогодні, 11 травня, про надмірну балакучість. Деяким Вашим друзям буде до душі Ваш грайливий настрій, але не зовсім добросовісні не упустять випадку, щоб вивідати потрібну інформацію. Врахуйте, що сьогодні не час для яких-небудь одкровень.

Рак

Сьогодні Ракам буде властива цікавість на грані з нетактовністю. Про це Ви і самі запідозрите, коли Ваш співрозмовник почне бентежитися. Варто вчасно зупинитися, інакше на допомогу бідолазі прийде інша людина, яка вже різко поставить Вас на місце. Не варто ризикувати своєю репутацією.

Лев

Гороскоп Левів сьогодні обіцяє нерозуміння зі своєю другою половинкою. Каменем розбрату стане фінансове питання. Несподівано виявиться, що у Вас різні погляди на принцип розподілу матеріальних благ і пріоритетів в купівлі. Варто замислитися, чи є сенс далі продовжувати ці стосунки, адже компроміс знайти буде дуже складно.

Діва

Сьогодні Дівам не варто пробувати себе в новій іпостасі. Спокуса проявити себе в новій ролі буде неймовірно висока, але Ви повинні адекватно оцінювати Ваші здібності. Про всяк випадок, заручіться підтримкою надійної людини і врахуйте, що краще не братися з розгону за складні завдання.

Ваги

Гороскоп Вагів на сьогодні обіцяє насичений емоційно день. Сьогодні Вас порадує несподівана поява важливої людини в житті. Це стане причиною захоплюючої прогулянки. У результаті день пролетить просто непомітно, і на якийсь час усі турботи і проблеми підуть на другий план.

Скорпіон

Сьогодні Скорпіонів злегка дратуватимуть сімейні негаразди. Після того, як Ви виявите, що уся енергія витрачається на порожнє, Ви вирішите направити її в інше русло. І це рішення буде правильне - сьогодні день краще провести поза стінами будинку.

Стрілець

Зірки рекомендують сьогодні Стрільцям приділити більше уваги близьким. Ви будете схильні до самоти, що буде викликано занадто жвавою обстановкою на роботі. Але Ваші рідні не зрозуміють Вашого самітництва. Образ не уникнути. Постарайтеся розподілити свою увагу так, щоб в потрібний момент виявитися з рідними поруч.

Козеріг

Сьогодні день для Козерогів багатий небезпечними зв'язками з непередбачуваними наслідками. Побоюйтеся незнайомих людей. Краще не довіряти попутникам. Не поспішайте також з будь-якими висновками стосовно друзів. Сьогодні краще не робити висновки про людські якості - Ви ризикуєте сильно помилитися.

Водолій

Зірки обіцяють Водоліям виконання давнього бажання. Нарешті, заповітна купівля здійсниться. Але замість радості і захвату на якийсь час Вас відвідає спустошеність. Женіть тривожні думки геть і насолоджуйтеся моментом.

Риби

Гороскоп Риб на сьогодні не обіцяє захоплюючих бесід і яскравих пригод. Навіть компанії друзів Вам здадуться прісними і нецікавими. Будь-який із співрозмовників буде для Вас вторинний і нудний. Може, уся справа у Вас? Краще тоді усамітнитися і розібратися в собі.