Гороскоп на 24 травня 2015: рожевий міраж

Неділя, 24 травня 2015, 23:03
Гороскоп на сьогодні, 24 травня, для усіх знаків зодіаку. Зірки попереджають про те, що сьогодні ми перебуватимемо в полоні ілюзій. Наша чарівність буде оманлива, тому не поспішайте з висновками і емоціями. Важливі зустрічі краще відкласти, а день провести в затишній компанії близьких людей. Сьогодні відмінний привід для зустрічей - День парків в Києві.
Гороскоп на 24 травня 2015: рожевий міраж

Близнюки

Зірки обіцяють Близнюкам вдалий день, завдяки Вашій чарівливості. Вам вдасться погасити усі конфлікти своїм умінням звести все на жарт. Проте врахуйте, що такий спосіб вирішення проблеми не завжди доречний, і на майбутнє краще шукати серйозніші шляхи виходу з ситуації.

Рак

Ракам припаде добре потрудитися. Як би Вам цього ні хотілося, але затишок і чистота зажадають чималих зусиль з Вашого боку. Відкиньте усі відмовки і прийміть вольове рішення присвятити сьогодні день домашнім турботам.

Лев

Гороскоп Левів на сьогодні рекомендує попрацювати фізично. Це допоможе не лише відволіктися від сумних думок, але і по-іншому поглянути на те, що відбувається. Багато проблем відійдуть на другий план, а пріоритетними стануть прості людські цінності.

Діва

Сьогодні Дівам належить вирішувати питання колективно. Щоб не вийшло так, що Ви тягнете ковдру на себе, врахуйте, що думки потрібно формувати не просто лаконічно, але і доступно для кожного учасника процесу. Сьогодні краще не приймати рішення одноосібно, а покластися на волю більшості.

Ваги

Гороскоп Вагів обіцяє дуже сприятливий день, особливо вдалий для спілкування в колі сім'ї. Вам вдасться зачепити і вирішити багато раніше не проговорених питань. Хороший час для задушевних бесід і одкровень.

Скорпіон

Сьогодні Скорпіони будуть не в самому кращому настрої. Якась незрозуміла нудьга стане причиною Вашого небажання спілкуватися. Незважаючи на усі спроби рідних витягнути Вас на спільне проведення часу, Ви наполегливо усамітнюватиметеся.

Стрілець

Стрільцям варто зайнятися активними фізичними вправами. Це був складний тиждень для Вас, і відновіть емоційний баланс краще всього допоможе рух. Порція адреналіну просто поверне Вас до життя, і фарби світу знову стануть яскравими.

Козеріг

День для Козерогів пройде в роздумах. Ви не в захваті від нещодавно прийнятого рішення, і тепер усі Ваші думки займає питання поліпшення свого стану. Головне зараз - не нагнітати ситуацію. Зробіть крок назустріч проблемі, і швидше за все вона буде на перевірку не такою страхітливою, як здається здалека.

Водолій

Водоліям не даватиме спокою думка про придбання домашнього вихованця. Проте ще раз зважте все за і проти. Пам'ятайте, що без обопільної згоди всіх мешканців Вашого житла домашній вихованець радості не принесе.

 Риби

Гороскоп Риб попереджає про напад ревнощів. Швидше за все, привід буде надуманий, але Вас вже цим буде не зупинити. У такій ситуації найсумніше - ця байдужість партнера. Може, і Вам варто реагувати поспокійніше.

Овен

Сьогодні Овнам доведеться оголосити бойкот своїм шкідливим звичкам. Причиною такого рішення стане безневинне зауваження Вашої другої половинки. Незважаючи на легкість бесіди, ці слова западуть Вам в душу. У будь-якому випадку, не удосконалити себе ніколи не зайве.

Телець

Гороскоп Тельців на сьогодні, 24 травня, обіцяє визнання Ваших заслуг. Сьогодні варто шукати приводу для публічного звернення, тому що таким чином Ви зможете себе проявити і завоювати авторитет надовго. Але уникайте моралізаторства.