Гороскоп на сьогодні - 28 травня 2015: зробимо сірі будні яскравіше

Четвер, 28 травня 2015, 10:42
Гороскоп на сьогодні, 28 травня, для усіх знаків зодіаку. Зірки рекомендують уникати будь-яких нововведень і не сипати ідеями, оскільки день не дуже сприятливий для інновацій. А ось повсякденні справи варто робити з особливою старанністю. Сприятливий час для того, щоб завершувати почате. Додайте трохи пустощів в рутинні обов'язки. Якщо привнести до звичного ходу подій трохи гумору і дещо іншого підходу, то день здасться абсолютно не буденним.
Гороскоп на сьогодні - 28 травня 2015: зробимо сірі будні яскравіше

Близнюки

Зірки рекомендують Близнюкам сьогодні, 28 травня, перевіряти усі свої припущення. Інакше Ви ризикуєте допустити серйозну помилку. Не варто довіряти гіпотезам, які мають під собою примарні підстави. Не поспішайте з висновками. Краще відкласти ухвалення важливих рішень до завтра.

Рак

Сьогодні Ракам варто бути пильнішими. Не варто також сьогодні підписувати документи і вирішувати фінансові питання.

Лев

Гороскоп Левів на сьогодні попереджає про дивні збіги. Поведінка Вашого друга вже давно дивує, а тепер він ще і відмовиться допомогти Вам у вирішенні певного питання. Уникайте різких реакцій і допитів. Усе таємне дуже скоро стане явним.

Діва

Сьогодні Дів не підведе інтуїція. Вже упродовж тривалого часу Вас мучить певна загадка, для вирішення якої бракує фактів. Нарешті, усі обставини складуться так, що все стане очевидним. Ваше шосте почуття знову Вас не підвело...

Ваги

Гороскоп Вагів на сьогодні обіцяє сконцентровану роботу і повне залучення до робочих моментів. Незважаючи на жартування колег, Ви з головою підете в роботу. Врахуйте, що занадто інтенсивні навантаження знижують ефективність роботи.

Скорпіон

Сьогодні Скорпіони ризикують зіпсувати стосунки з родичами унаслідок своєї гордовитості і самовпевненості. Через неправильно представлені слова або вчинки Ви влаштуєте справжній скандал, тоді як справжній мотив цієї людини був в абсолютно іншому. Не поспішайте засуджувати, не розпитав обвинуваченого.

Стрілець

Сьогодні Стрільцям варто ретельно дотримуватися плану в роботі. Ваш грайливий настрій диктуватиме спонтанність, але в ситуації, що склалася, це не краще рішення. Не дозволяйте флюїдам збити себе з курсу.

Козеріг

День для Козерогів буде пов'язаний з чергою перевірок. Ваші сумніви виглядатимуть з боку як невпевненість, але цей саме той випадок, коли думка оточення буде для Вас неважною. Інтуїція змусить перестрахуватися і Ви будете їй вдячні.

Водолій

Сьогодні Водоліям варто бути стриманішими в розмові і не обговорювати нюанси особистого життя з оточенням. Ви ризикуєте бовкнути зайвого, про що потім сильно пошкодуєте. Не поспішайте хвалитися приємними новинами - дайте їм дозріти.

Риби

Гороскоп Риб на сьогодні обіцяє безліч компліментів від колег і близьких. Ви просто літатимете від щастя і зрозумієте, що всі зусилля з приводу зовнішнього вигляду були застосовані не даремно. Так тримати! Тепер головне - зберегти результат довго.

Овен

Сьогодні Овнам хронічно не таланитиме з транспортом. У результаті Ви постійно спізнюватиметеся і злитиметеся самі на себе. Уникайте таких емоційних надмірностей. Просто прийміть з гідністю це випробування і не витрачайте даремно нервові клітини.

Телець

Гороскоп Тельців на сьогодні попереджає про деякий виклик, який виходитиме від керівництва. Вам дадуть відповідальне завдання і доручать зробити його самостійно, без допомоги колег. Ваше завдання зараз - не осоромитися.