Гороскоп на сьогодні - 31 травня 2015: світлі думки

Неділя, 31 травня 2015, 13:52
Гороскоп на сьогодні, 31 травня, для усіх знаків зодіаку. Зірки рекомендують налаштувати себе на доброзичливий лад і уникати агресивних випадів. Різкі слова і жести будуть сьогодні особливо руйнівні для Вашої психіки, а також багаті затяжними конфліктами. Пам'ятайте, що сьогодні свято - Трійця 2015. Нехай це стане ще одним стимулом прожити цей день максимально натхненно!
Гороскоп на сьогодні - 31 травня 2015: світлі думки

Близнюки

Сьогодні, 31 травня, Близнюкам не варто стримувати своїх почуттів. Ваша сентиментальність сьогодні Вам же на руку. Це зробить Вас натурою, яка співчуває в очах суспільства і надасть додаткової ваги Вашим словам. Але, звичайно, цього не буде, якщо емоції будуть нещирі.

Рак

Гороскоп Раків обіцяє боротьбу з громадськими стереотипами. Вас дратуватимуть кліше і шаблони, і Ви кинете усі зусилля на те, щоб переконати своїх близьких в правдивості стереотипів, що склалися. Але подумайте, чи не вступили Ви на шлях з вітряними млинами?

Лев

Левам, сьогодні, 31 травня, робитимуть підвищені знаки уваги і буквально засипатимуть компліментами. Оточення в захваті від Вашої манери тримати осанку і вести розмову. Але не варто опочивати на лаврах - немає межі досконалості.

Діва

Гороскоп Дів на сьогодні, 31 травня, обіцяє вдалі покупки і вигідну інвестицію для сімейного бюджету. Вам вдасться придбати річ, яка стане хорошим помічником в побуті, і заощадить час і сили.

Ваги

Зірки пророкують Вагам сьогодні, 31 травня, підвищену громадську увагу. Ваші близькі будуть в захваті від Ваших оповідань і порадіють Вашим досягненням! Але це не привід чванитися і без угаву базікати про себе. Самокритика ще нікому не заважала, а іноді і є єдиним потужним стимулом рухатися далі.

Скорпіон

Сьогодні, 31 травня, Скорпіони ризикують витратити значну суму грошей на абсолютно непотрібну дрібничку. Думайте двічі, вирушаючи на шопінг. У крайньому випадку, хоч перевірте вартість товару, що сподобався, у інших фірм. Інакше лінь шукати обернеться дірою в гаманці.

Стрілець

Гороскоп Стрільців на сьогодні, 31 травня, обіцяє багато емоцій в спілкуванні з давніми друзями. Ви будете в захваті від неспішних задушевних розмов і багато для себе дізнаєтеся. Нарешті, можна буде розслабитися в дружній компанії і не думати про роботу і домашній клопіт.

Козеріг

Козероги  будуть злегка запальні і не далекоглядні. Ви ризикуєте затіяти конфлікт з персоною, якій саме Ви і повинні стати прикладом. Це абсолютно безрозсудно! Не ведіться на провокації і прислухайтеся до голосу розуму.

 Водолій

Сьогодні зірки радять Водоліям не гнути свою лінію і прислухатися до думки рідних. Не варто будь-якими способами відстоювати свій авторитет - усі спроби дорівнюватимуть нулю. Але ось бажання знайти компроміс стане запорукою гармонії у будинку цього дня.

Риби

Зірки рекомендують Рибам сьогодні тримати язика за зубами. Інакше Ви раз у раз потраплятимете в каверзні ситуації і почуватимете себе незручно. Головне - це не намагатися виправити сказане, оскільки звучатиме ще гірше. Просто просіть свої вибачення.

Овен

Овни сьогодні, 31 травня, будуть вимушені прожити день спогадами минулого. У Вашому житті моеж з'явитися людина, яка буде просить зробити послугу, абсолютно дріб'язкову для Вас, але неприємну суб'єктивно. Варто представити себе в аналогічній ситуації.

Телець

Гороскоп Тельців рекомендує читати між рядків. Листи на Вашій пошті будуть дуже красномовні, хоч і написані півтонами. Від того, як вірно Ви розшифруєте натяки, залежить Ваше майбутнє на службі.