Гороскоп на сьогодні - 7 червня 2015: назустріч мрії

Неділя, 7 червня 2015, 11:24
Гороскоп на сьогодні, 7 червня, для усіх знаків зодіаку. Зірки радять присвятити день виконанню своїх заповітних бажань. Для когось це - поспати, хтось мріє покататися за кермом яхт-катера. Сьогодні Ви повинні зробити максимум, щоб наблизитися до своєї заповітної мети. Осмілюйтеся і не думайте про наслідки.
Гороскоп на сьогодні - 7 червня 2015: назустріч мрії

Близнюки

Сьогодні, 7 червня, Близнюків балуватиме друга половинка: море ніжних слів, приємностей, романтична вечеря і пристрасті. Але вже пізніше Ви дізнаєтеся, що за усім цим криється цілком земне меркантильне бажання. Будьте на чеку.

 Рак

Гороскоп Раків обіцяє кроки на зустріч своїй мрії. Докладіть усі зусилля і бажане не змусить себе знати. Головне, не квапте штучно хід подій. Поспішайте повільно!

Лев

Левам день обіцяє час, проведений в побутових питаннях. Не варто сумувати - Вас чекають приємні сюрпризи. Хтось з Ваших колишніх пасій залишив Вам приємний сувенір на пам'ять. Забирайтеся акуратніше.

Діва

Діви  будуть дивувати дипломатичним талантом. Вам вдасться згладити усі гострі кути в спілкуванні і примирити опонетів не лише на роботі, але і вдома. Кінець дня пройде в гармонійній і спокійній обстановці.

Ваги

Ваги будуть зайняті доглядом за родичами. Це не зовсім входитиме у Ваші плани на вихідні, але по допомогу звернеться хтось з молодших родичів, і Ви просто не зможете відмовити. Отримуйте задоволення від кожного моменту спілкування - саме такі зустрічі роблять життя яскравіше.

Скорпіон

Сьогодні Скорпіонам належить знайти контакт з далекими родичами. Через складнощі в спілкуванні Вам буде непросто порозумітися, але Ви зробите усе можливе і Ваші спроби увінчаються успіхом. Потрібно відзначити, що Ваші зусилля будуть оцінені через час належним чином.

Стрілець

Гороскоп Стрільців не обіцяє фейєрверку емоцій. День пройде в розміреному нічого неробленні, і Ви вже будете подумки налаштовані на роботу. Це до кращого, оскільки понеділок зажадає максимальної віддачі на робочому місці.

Козеріг

Козероги, Ваш підвищений емоційний стан буде раз у раз привертати сторонню увагу. Чекайте багато компліментів і бажань познайомитися. Не упускайте можливість відчути себе бажаною і цікавою - сміливо йдіть на контакт.

Водолій

Сьогодні Водоліям доведеться бавити свого партнера. Не можна сказати, що це приноситиме Вам незручності. Швидше вимагатиме часу на шкоду своєму звичному графіку дня. Але після недавнього інциденту, буде абсолютно незайвим побалувати свою другу половинку і продемонструвати, як Ви цінуєте один одного.

Риби

Зірки рекомендують Рибам  розпочати день з виконання найактуальніших завдань, тому що вже в другій половині дня Вас здолає жахлива лінь і не захочеться нічого робити. Вас захопить у віртуальний простір і Ви не захочете спускатися на грішну землю.

Овен

Овнам сьогодні зірки обіцяють приємне проведення часу в компанії близьких родичів. Ви зберетеся за одним столом і час непомітно пролетить у задушевних бесідах. Дізнаєтеся про себе багато нового.

Телець

Гороскоп Тельців обіцяє удачу в організаційних питаннях різного роду. Хтось вдало збере усіх на шашлики, а хтось вирішить уміло спірне питання в стінах будинках. У будь-якому випадку, сьогодні Ваша думка в авторитеті. Сміливо проявляйте ініціативу.