Гороскоп на сьогодні: 9 червня 2015 року особливо добре вдаватимуться справи, виконання яких має на увазі нестандартний підхід

Вівторок, 9 червня 2015, 10:59
Сьогодні особливо добре вдаватимуться справи, виконання яких має на увазі нестандартний підхід і можливість продемонструвати простір своєї багатої фантазії.
Гороскоп на сьогодні: 9 червня 2015 року особливо добре вдаватимуться справи, виконання яких має на увазі нестандартний підхід

Овен:

Овни 9 червня 2015 року кардинально переглянуть свій план харчування в літній період. Ви відмовитеся від занадто калорійної їжі і від щедрих столів, віддавши перевагу на користь легких перекушувань здоровими рослинними продуктами.

Телець:

Тельцям сьогодні вдасться зберегти цілковите самовладання усупереч численним стресовим чинникам. Єдине, що буде досить сильно вас напружувати - необхідність триматися в тіні, поки ваш шеф перебуває в поганому настрої.

Близнюки:

Близнюки 9 червня проявлять чудеса дипломатії. Ніхто з ваших колег і не згадає про гучний скандал, пов'язаний з вашою персоною, оскільки до кожного з них ви знайдете вірний підхід і швидко відновите свою репутацію.

Рак:

Ракам сьогодні судилося втратити невелику суму грошей. Ущерб вашому сімейному бюджету принесе якась неприємна подія, пов'язана з поломкою техніки або незамінного в побуті електроприладу.

Лев:

Леви сьогодні спробують зробити усе можливе, щоб підняти свій громадський престиж. З цією метою ви придбаєте «статусну» річ, але підробні коштовності або велика купівля, зроблена в кредит, ні на кого не справлять особливого враження.

Діва:

Дівам сьогодні доведеться вести непримиренну боротьбу з почуттям заздрості до успіхів оточення. Увечері ви вирішите, що не слідує так себе переводити, адже куди правильніше - замислитися про власний шлях до фінансового процвітання і кар'єрного успіху.

Ваги:

У Вагів сьогодні з'являться нові друзі-іноземці. Ви отримаєте масу яскравих вражень від спілкування з цими людьми і захочете, щоб вони стали для вас не просто бізнес-партнерами, але і близькими приятелями.

Скорпіон:

Скорпіони сьогодні неухильно наслідуватимуть правила, існуючі усередині своєї сім'ї. Ви придбаєте дорогий подарунок, і увечері відправитеся на нудний банкет з метою привітати свого вельмишановного родича.

Стрілець:

Стрільцям сьогодні належить налагоджувати зв'язки зі своїми найближчими сусідами. Ви вирішите, що не хочете надалі конфліктувати з цими людьми, і зробите усе залежне від себе, щоб вони перестали відчувати до вас тільки негативні емоції.

Козеріг:

Козероги цього дня вирішать, що занадто економний підхід до грошей не є розумним рішенням. Після роботи ви заїдете у торговельний центр і придбаєте багато приємних подарунків собі і своїм близьким родичам.

Водолій:

Водолії 9 червня 2015 строго наслідуватимуть свої принципи. Ви відмовитеся від участі в незаконній фінансовій махінації, після чого випробуєте гордість собою і жалкування за втраченою можливістю стати трохи багатіше.

Риби:

Риби цього дня з головою зануряться в якусь модну розвагу. Ви не пошкодуєте про гроші і час, витрачені на цей процес, адже вам вдасться отримати емоції, які ви не випробовували вже достатньо довго.