Гороскоп на 12 червня 2015 року

П'ятниця, 12 червня 2015, 22:12
Овен. У першій половині сьогоднішнього дня Овнам не варто різко міняти обстановку або напрям дій. Бажано довести до кінця почате. Справи, що вимагають заповзятливості і творчого підходу, краще підуть уранці. Переносимість навантажень, як і успіх справ, багато в чому залежить від самопочуття Овнів. При погіршенні здоров'я Овнам не варто випробовувати свій організм на міцність.
Гороскоп на 12 червня 2015 року

Телець. Сьогодні Тельців чекає нейтральний початок дня і насичений вечір. Денний годинник можна використати для рутинних справ або продовження ініціатив, зроблених напередодні. Ближче до вечора нагадають про себе звички Тельців, у тому числі в побуті, в харчуванні. Настрій Тельців сьогодні залежатиме від самопочуття і домашньої обстановки.

Близнюки. Сьогодні у Близнюків буде багато невитраченої енергії. Все залежить від того, як Близнюки нею розпорядяться. Якщо є поле для активності, Близнюки почуватимуть себе відмінно, а після насиченого дня їх чекатиме заслужений відпочинок, комфорт і спокій.

Рак. Для Раків сьогодні найбільш комфортний вечір. На цей час Ракам варто перенести будь-який захід, від якого вони сподіватимуться отримати користь або задоволення. Вирушаючи куди-небудь, Ракам бажано мати при собі готівкові кошти в достатній кількості. Можливо, Раки вирішать перекусити, не захочуть являтися у гості з порожніми руками, або їм знадобляться зайві гроші на купівлю красивої речі.

Лев. На початку сьогоднішнього дня більшості Левів буде налаштований на активність і пригоди. У кінці дня авантюрний настрій послабшає, зате посилиться бажання насолоджуватися усіма радощами життя, які доступні на даний момент. Можлива купівля або подарунок, що говорять про статус Левів. Леви можуть отримати запрошення у гості, на вечірку, в театр, в ресторан.

Діва. Динаміка сьогоднішнього дня для Дів позитивна. Для багатьох представників знаку Зодіаку Діви лейтмотивом дня стане надія на диво, прагнення до неможливого. Сьогодні вранці у Дів вірогідні спроби бурхливої діяльності, на психологічному рівні - хвилини емоційної  неурівноваженості.

Ваги. Сьогодні любовне захоплення Вагів може мати наліт «рокової пристрасті», якщо вони схильні до залежності від об'єкту своїх почуттів. Можливо, Ваги відвідають магазин, аукціон або виставку у пошуках особливо бажаної вами речі. Вагам, що мають на даний момент непогашені заборгованості, варто бути економнішими, у близькому майбутньому зайве марнотратство може створити додаткові матеріальні проблеми.

Скорпіон. Сьогодні Скорпіони можуть зіткнутися з високими запитами близької людини, капризами, упертістю. Не виключено, що Скорпіонам доведеться пожертвувати власними потребами заради задоволення чужих бажань і амбіцій. Якщо Скорпіони переживають щирі сильні почуття, то підуть на поступки і будуть дуже щедрі.

Стрілець. Більшість Стрільців сьогодні схильна до відкритості, щедрості і творчого погляду на речі. У романтичних стосунках Стрільців сьогодні з'явиться більше чуттєвості, може зрости роль матеріальної складової. Якщо Стрільці чекають гостей, їм варто продумати меню і потурбуватися про комфорт запрошених ними людей.

Козеріг. Вечірній годинник сьогоднішнього дня ідеальний Козерогам для відпочинку, насолоди мистецтвом, красою, комфортом, для романтичного побачення. Це вдалий момент для гармонізації любовних стосунків. Якщо Козероги опиняться у владі емоцій, їх не збентежить перспектива додаткових витрат.

Водолій. Сьогодні Водоліям, можливо, доведеться поспілкуватися з друзями, сусідами, з кимось з близької рідні, провести частину часу в Мережі. Поїздки і заходи, що мають на увазі велике навантаження, краще перенести на ранок. Вечір Водоліям бажано провести в домашній обстановці, або в добре обладнаному для відпочинку місці.

Риби. Сьогодні в душі запанує гармонія, але багато Риб будуть схильні вдаватися до інших крайнощів, наприклад, марнотратства, ліні або зловживання калорійною їжею, шкідливою для самопочуття. Це особливо ймовірно, якщо вас запросили у гості або на якийсь захід.