Гороскоп на 21 червня 2015: варто побоюватися моментів, що підривають твій особистий авторитет

Неділя, 21 червня 2015, 13:05
Гороскоп на сьогодні 21 червня 2015 року для усіх знаків Зодіаку. Сьогодні зірки радять тобі орієнтуватися на свою інтуїцію, а інформацію ззовні просто брати до відома. Бажано виключити будь-які передумови для конфліктів із старими друзями.
Гороскоп на 21 червня 2015: варто побоюватися моментів, що підривають твій особистий авторитет

Овен

Сьогодні денний годинник забезпечить Овнам діяльний і бадьорий настрій. Можна завершити справу, якій напередодні належав вдалий початок. Ближче до ночі очікується закономірний спад активності іі ентузіазму, залишок дня краще провести в домашній обстановці і ентузіазму.

Телець

Сьогодні у Тельців можливі побутові ускладнення, важко буде перемогти безлад. Увечері Тельцям нагадає про себе природна практичність, посилиться увага до господарських питань. У особистих стосунках Тельців чекає емоційний підйом і прагнення до показних жестів зміниться бажанням піклуватися про близьку людину, виражаючи почуття дрібними послугами.

Близнюки

Сьогодні організм Близнюків стане чутливішим. В першу чергу на негатив і перевантаження відреагують травний тракт і нервова система. Можлива гостра реакція на побутові непорозуміння і розбіжності з близькими.

Рак

Для більшості Раків сьогоднішній день нейтральний. Ракам не варто квапити події, навіть якщо їм цього дуже хочеться. У кінці дня Раки можуть отримати звістку, яка змусить їх замислитися або внесе невеликі корективи в їх поточні плани.

Лев

Сьогодні Леви можуть розчаруватися в тому, що ще учора притягало і обнадіювало, а також у своїх власних силах. Якщо у Левів немає вірного розуміння ситуації і чіткого плану, вони можуть зробити невдалий вибір, марно витратити гроші, даремно втратити час.

Діва

Сьогодні Дівам може знадобитися щось з медикаментів, можлива тяга до певних продуктів і напоїв. Не виключено, що Дівам доведеться кудись піти або поїхати, комусь написати. Мислення Дів у кінці дня буде суб'єктивним, а інформація ззовні - суперечливою.

Ваги

Сьогодні захід за участю Вагів може закінчитися раніше, ніж їм хотілося б. Позитивний настрій збережеться аж до вечора, на цій хвилі бажано закріпити вдалі знайомства і домовитися про спільні дії на майбутнє. Залишок дня можна провести в самоті.

Скорпіон

Сьогодні у Скорпіонів загостриться чуття, вони легко розгадають будь-яку головоломку і зможуть передбачати розвиток подій. Це вдалий момент для планування. Щоб уникнути помилок, Скорпіонам досить орієнтуватися на свою інтуїцію, а інформацію ззовні просто брати до відома.

Стрілець

Сьогодні щось остудить недавній ентузіазм Стрільців і змусить їх замислитися. Віра Стрільців не буде пошкоджена серйозно, але вони можуть в чомусь розчаруватися. Варто побоюватися моментів, що підривають особистий авторитет Стрільців. Увечері Стрільцям необхідно потурбуватися про самопочуття.

Козеріг

Сьогодні матеріальні і моральні втрати виявляться для Козерогів однаково хворобливими. Бажано виключити будь-які передумови для конфліктів із старими друзями, тим самим Козероги ризикують власними руками створити собі сильну конкуренцію.

Водолій

Сьогодні у Водоліїв посилиться увага до деталей, не виключена недовірливість. Перш ніж Водолії захочуть зробити висновки, їм варто переконатися, що не помилилися і правильно бачать ситуацію. Якщо завтрашній день обіцяє бути складним, вже сьогодні Водоліям необхідно прийти в робочу форму.

Риби

Сьогодні вчинки Риб можуть розкритикувати, а допомогу відкинути. У кінці дня Риб можуть викликати для розмови партнер або родич, але розуміння встановиться не відразу. Не виключено, що спочатку Риб спробують звинуватити або ввести в оману. Сьогодні Рибам не варто ігнорувати проблеми із здоров'ям, викликані надмірностями.