Гороскоп на сьогодні - 28 червня 2015: егоїзм зашкалює

Неділя, 28 червня 2015, 10:24
Гороскоп на сьогодні, 28 червня, для усіх знаків зодіаку. Зірки попереджають про те, що сьогодні багатьом з нас доведеться зіткнутися з нападами егоїзму в оточенні, а то і самому стати Нарцисом. Стежте за своїми діями і вчинками. Уникайте різких зауважень у бік самомилувань. Будь-яка Ваша емоція у бік самозакоханого тільки посилить напад егоїзму.
Гороскоп на сьогодні - 28 червня 2015: егоїзм зашкалює

Рак.  Гороскоп Раків на сьогодні, 28 червня, радить розсудливо відноситися до своїх витрат. Не поспішайте скуповувати вподобані речі, оскільки високий ризик розчаруватися незабаром у своєму придбанні. Не поспішайте розплачуватися. Дайте собі час подумати.

Лев.

Левам, сьогодні, 28 червня, варто трохи угамувати свої фантазії і тверезо дивитися на речі. Усі вчинки оточення Ви невірно тлумачитимете: просту турботу як підлабузництво, ввічливість як флірт. Відправте свої комплекси до відпустки.

Діва

Діви сьогодні, 28 червня, перебуватимуть в дивовижному настрої. Це виразиться в чарівній посмішці і добродушному відношенні до життя і оточують. Під Вашу чарівливість сьогодні підпадуть усі. Хороший день для зустрічей різного характеру.

Ваги

Вагам сьогодні, 28 червня, варто дати собі трохи слабинки. Останнім часом Ви собі часто відмовляли в задоволеннях, накопичуючи заощадження на побутову техніку. Нарешті, Ви можете трохи трохи відкрити гаманець і побалувати себе жіночими дрібничками - на коні грошові надходження.

Скорпіон

Сьогодні, 28 червня, Скорпіони візьмуться за складну справу: примирити  сторонни, які конфліктують. Це відгукнеться тим, що у результаті усі камені полетять у Вашу сторону. Враховуйте градус напруження і відношення між тими, хто ворогує перш, ніж вступати в словесні перестрілки.

Стрілець

Гороскоп Стрільців на сьогодні, 28 червня, рекомендує провести день в компанії старих і перевірених друзів. Тільки так Ви зможете уникнути занурення в повну депресію. Події останніх днів Вас зовсім не радують і Ви роботою відмахувалися від неприємних думок. Тепер же доведеться залишитися з думками наодинці. Звіть групу підтримки з шампанським і полуницею.

Козеріг

Козероги сьогодні, 28 червня, просто піддадуться напливу ліні. Вам не захочеться возитися по будинку услід за енергійними родичами, що стане каменем спотикання. Не поспішайте вигороджувати свою позицію і сходити на взаємні докори. Пообіцяйте надолужити прогаяне і виконати частину сімейних зобов'язань, просто пізніше.

Водолій

Сьогодні, 28 червня, Водолії прекрасно проведуть день в поїздці. Якщо у Вас немає в планах подорожей, заплануйте сьогодні просто прогулянку. Це Вас відмінно відверне від обтяжливих думок, які накопичилися в результаті робочого тижня.

 Риби

Зірки рекомендують Рибам сьогодні, 28 червня, дотримуватися рамок етикету. Будь-хто, навіть безневинна надмірність, вмить стане приводом для неприємних пліток і пересудів. Враховуйте це, перш ніж голосно виразити свою позицію з того або іншого питання.

Овен

Овам сьогодні, 28 червня, припаде вже на свою шкуру дізнатися, що таке принциповість, якій зазвичай хвастаєте Ви. Незважаючи на Ваші прохання, родичі не підуть на зустріч Вашим бажанням, і Ви будете дуже засмучені цим рішенням. Поверніться до цього питання через тиждень.

Телець

Гороскоп Тельців на сьогодні, 28 червня, обіцяє важливу зустріч і домовленість. Вам вдасться успішно вирішити давню справу, по якій не було єдиного рішення із-за непримиренних протиріч в поглядах на майбутнє проекту. Це вдалий, в цілому, день для переговорів і підписання паперів.

Близнюки

Сьогодні, 28 червня, Близнюкам варто звернути увагу на своє самопочуття. Сприятливий час для того, щоб надати тонусу м'язам. Виберіться на біг підтюпцем і зарядку. Тіло буде Вам вдячно. Хороший для для очищення організму і косметичних процедур.