Гороскоп на сьогодні - 29 червня 2015: проси поради

Понеділок, 29 червня 2015, 10:02
Гороскоп на сьогодні, 29 червня, для усіх знаків зодіаку. Зірки рекомендують сьогодні особливо дослухатися до порад близьких. Усі побажання і рекомендації людей сьогодні будуть відображенням кращого шляху для Вашого вирішення. Не йдіть на поводі у інтуїції. Запитайте ради у друга і ні хвилини не сумнівайтеся.
Гороскоп на сьогодні - 29 червня 2015: проси поради

Рак

Гороскоп Раків на сьогодні, 29 червня, рекомендує не йти на поводу у загального нічогонеробства. Поки шеф у відпустці, багато Ваших колеги дозволять собі розслабитися і працювати одним мізинцем. Врахуйте, що Вам це не зійде з рук. Постарайтеся закрити усі важливі завдання.

Лев

Левам, сьогодні, 29 червня, посміхнеться удача у сфері переговорів. Вдасться схилити на свою сторону перспективних партнерів і підписати відповідні папери. Ця співпраця стане вдалою угодою на багато років.

Діва

Діви сьогодні, 29 червня, мають бути максимально уважні з усіма документами, що потрапляють до рук. Перевіряйте ще раз усю інформацію, що входить. Бажано не підписувати нічого. Висока вірогідність неприємних махінацій навколо Вашого імені.

Ваги

Вагам сьогодні, 29 червня, не варто довго зважувати перед ухваленням рішень. Ваша повільність може стати причиною того, що Ви упустите шанс в корені змінити своє життя. Будьте сьогодні сміливіші.

Скорпіон

Сьогодні, 29 червня, Скорпіони будуть на сьомому небі від щастя. Упродовж усього дня Удача Вас буквально переслідуватиме: вдалі контракти, зустрічі, покупки. Так, це Ваш день!

Стрілець

Гороскоп Стрільців на сьогодні, 29 червня, обіцяє нерозуміння з другою половинкою. З вини обставин, що склалися, Ваш партнер не зрозуміє веселої розмови з колегою і приревнує. Це може стати причиною затяжного конфлікту. Не намагайтеся доводити зворотнє, а краще просто займіться своїми справами. Градус напруження відразу знизиться.

Козеріг

Козерогам сьогодні, 29 червня, доведеться потурбуватися про когось з близьких. Річ у тому, що в першій половині дня до Вас звернуться по допомогу, і усупереч службовим обов'язкам, доведеться бігти на виручку. Не хвилюйтеся, все буде.

Водолій

Сьогодні, 29 червня, Водоліям доведеться відчути складнощі і тріумф оратора. Несподівано Вас попросять перед колективом пролити світло на новий проект. Начальство не потерпить тих, які відмовляються і Вам доведеться з розгону шукати аргументи і пояснення. Незважаючи на хвилювання, Ваша мова буде дуже переконлива і це додасть Вам авторитету на вашій роботі.

Риби

Зірки рекомендують Рибам сьогодні, 29 червня, ближче до вечора відмінити усі заплановані справи і просто відпочити. Річ у тому, що впродовж дня Вас смикатимуть усі знайомі, закликаючи на допомогу або просто консультуючись. Щоб не видихатися з останніх сил, зробіть тайм-аут увечері.

Овен

Овни сьогодні, 29 червня, будуть ведені почуттям співучасті і допомоги. Але зрозумійте: допомагати краще тому, хто просить. Подумайте, чи потрібна Ваша допомога цій людині або вона швидше зашкодить? Врешті-решт, тільки самостійне рішення проблеми упереджає її рецидив.

Телець

Гороскоп Тельців на сьогодні, 29 червня, радить обмежити словесні контакти. Ви ризикуєте наговорити зайвого або виставити себе в непривабливому світлі. Краще всього вести електронне листування.

Близнюки

Сьогодні, 29 червня, Близнюкам буде не здоровитися, причиною чого стане буйна вечірка напередодні. Все, що Вам треба зараз - це повноцінний сон і самота. Відкрийте улюблену книгу, подивіться фільм. Зараз потрібно трохи відпочити від спілкування.