Гороскоп на сьогодні - 5 липня 2015: хвилювання на особистому фронті

Неділя, 5 липня 2015, 18:51
Зірки обіцяють сьогодні украй романтичну атмосферу. Хороший час для побачень. Не упустіть випадку зробити важливий крок або сміливу заяву. Можливо, романтичним парам згодяться поради.
гороскоп на 5 липня

Рак

Гороскоп Раків на сьогодні, 5 липня, рекомендує спланувати собі культурний відпочинок з відвідуванням музеїв і виставок. Це Вам задасть такий заряд натхнення, що в понеділок Ви заявитеся на роботу з купою нових оригінальних ідей;)

Лев

Левам, сьогодні, 5 липня, захочеться перебити чимось смуток і тугу про кохану людину. Весь день Ви витратите на пошуки нових емоцій і адреналіну, але увечері все одно захлесне хвиля спогадів. Може, не мучитися і просто подзвонити?

Діва

Діви сьогодні, 5 липня, потраплять в пастку своїх амбіцій і самомилування. Вам захочеться пофліртувати з симпатичною особою, що помітить Ваша друга половинка. Звичайно, чекайте розбіжностей і нерозуміння. І усвідомлюйте те, що найближчі дні Вам доведеться доводити свої серйозні наміри до партнера.

Ваги

Вагам сьогодні, 5 липня, варто м'яко висловлювати свої позиції і не відстоювати інтереси з піною на вустах. Ви попросту втратите час. Врахуйте, що люди доки не будуть готові почути, вони не пристануть на Ваші умовляння і будуть щосили Вам суперечити. Подумайте, може їсти сенс направити енергію в конструктивніше русло?

Скорпіон

Сьогодні, 5 липня, Скорпіони перебуватимуть в дивовижному настрої. Причиною тому стане вдале застосування своїх знань і умінь : Вам вдасться змайструвати чудовий предмет декору, який по-справжньому прикрасить Ваш будинок.

Стрілець

Гороскоп Стрільців на сьогодні, 5 липня, попереджає про можливі харчові розлади. Учтитывайте, що сьогодні Ваш шлунок і кишечник не налагоджені на эскперименты, тому постарайтеся нехтувати висококалорійною їжею. У цей прекрасний літній час віддайте перевагу салатам і фруктовим десертам.

Козеріг

Козерогам сьогодні, 5 липня, захочеться провести ревізію своїх контактів. Ви різко переглянете стосунки з друзями і проаналізуєте Ваш стиль спілкування, зустрічі і обіцянки. Це дасть Вам новий погляд на життя і поштовх до розвитку, але не будьте занадто строгі до інших. Почніть судити з себе.

Водолій

Сьогодні, 5 липня, Водоліям не варто бути такими критичними по відношенню до вчинків свого партнера. Кожен має право на помилку. Згадайте себе або уявіть, що це зробили Ви. Як Ви бачите розвиток сценарію? Що б Ви хотіли почути?Відштовхуйтеся від цього.

Риби

Зірки попереджають Риб сьогодні, 5 липня, про деяку меланхолію, яка накриє з головою. Вам здасться, що життя стає сірим і прісним. Але хто в цьому винен? Візьміть себе в руки і розмалюйте самі свої дні. І нехай вони будуть радужно-неповторимы.

Овен

Овнам сьогодні, 5 липня, запросять на несподівану зустріч: Вам доведеться вирішити важливе питання колективно. В ході бесіди Ви зробите цікаве відкриття: істина дійсно народжується в спорі, і одна голова добре, а дві все-таки краще.

Телець

Гороскоп Тельців на сьогодні, 5 липня, радить звернутися по допомогу до дорослішого друга. Таким чином, Ви отримаєте зрілий погляд на те, що відбувається у своєму житті і дійсно мудру раду. Цікаво, що зірки говорять про те, що ця людина надовго у Вашому житті.

Близнюки

Сьогодні, 5 липня, Близнюкам потрібно зробити паузу в потоці інформації. Останнім часом Ви те і робите, що варитеся у величезному морі новин. Відключіть на якийсь час інтернет, відправтеся на прогулянку. Нехай Вас супроводжу тиша природи. Ви просто, неначе народитеся наново.