Гороскоп на сьогодні - 7 липня 2015: романтичний настрій

Вівторок, 7 липня 2015, 10:15
Гороскоп на сьогодні, 7 липня, для усіх знаків зодіаку. Зірки попереджають про те, що зосередитися сьогодні буде украй складно. Усі Ваші думки витатимуть далеко від робочого місця, навколо об'єкту симпатій. Вам захочеться вирушати у відпустку і з головою поринути в курортний роман. Звичайно, при такому настрої краще усі важливі справи відкласти на потім. Виконуйте доки рутинні завдання.
астропрогноз для всіх знаків

Рак

Гороскоп Раків на сьогодні, 7 липня, обіцяє збільшену популярність у протилежної статі. Ви будете відчувати себе магнітом, який навіть не приковує, а саме притягує усі погляди і увагу. Скористайтеся цим вдалим днем, щоб завести перспективні знайомства.

Лев

Левам, сьогодні, 7 липня, варто розпочинати день з приємного передчуття, оскільки увечері одна дуже шанована особа вирішить порадувати Вас і влаштує приємний сюрприз. Не обійдеться і без подарунків, тому розпочинайте цей день з променистої посмішки.

Діва

Діви сьогодні, 7 липня, будуть в полоні сумбурних думок, провиною чого стане випадкова зустріч з людиною з минулого. Ви не так давно розлучилися, але точки не були проставлені, і ця людина все ще плекає надію. Вам доведеться піти до кінця і прояснити цю неприємну ситуацію. Будьте сміливою і чесною, хоч би сама з собою.

Ваги

Вагам сьогодні, 7 липня, варто привнести долю спонтанності в розмірений робочий графік, оскільки все одно за Вас це зробить керівництво. Сьогодні день обіцяє кадрові ротації з Вашою участю. Будьте готові до того, що доведеться щохвилини міняти свій розклад.

Скорпіон

Сьогодні, 7 липня, Скорпіонам варто проявити терпіння у відповідь на дратівливість другої половинки. Останнім часом у Вашого партнера спостерігаються погіршення на роботі, що, звичайно, позначається на його самооцінці. Будьте мудріші у своїй поведінці і намагайтеся уникати менторських рад.

Стрілець

Гороскоп Стрільців на сьогодні, 7 липня, рекомендує утриматися від надмірно відвертого обговорення своїх планів на майбутнє і інших речей особистого характеру. Висока вірогідність того, що деякі озвучені нюанси серйозно підмочать Вашу репутацію.

Козеріг

Козерогам сьогодні, 7 липня, варто відмовитися від надмірного навантаження. Інтенсивний ритм робочого дня можна планувати на завтра. Сьогодні у Вас занадто низький енергетичний баланс, тому не варто себе навантажувати дуже серйозними завданнями.

Водолій

Сьогодні, 7 липня, Водолії пурхатимуть від натхнення, що несподівано прийшло. Під враженням від талановитих творінь когось з близьких людей, Ви і самі захочете створити щось художнє. Це прекрасна ідея, оскільки увечері Вам вдасться створити привід для гордості собою.

Риби

Зірки попереджають Риб сьогодні, 7 липня, про те, що потрібно приділити більше часу своєму особистому життю. В той час, як Ви щосили зайняті налагодженню особистих зв'язків свого близького друга, Ваші власні знаходяться не в кращому стані. Влаштуйте собі романтичний уікенд. Повірте, це того варте.

Овен

Овнам сьогодні, 7 липня, буде непросто через деякий холодок в стосунках з родичами. Останнім часом у Вас часто виникає нерозуміння і це Вас сильно пригнічує. Врахуйте, що на поступки повинні піти Ви. Що сильніше: почуття крові або почуття образи? Перше з’єднує, друге роз'їдає. Дійте конструктивно.

Телець

Гороскоп Тельців на сьогодні, 7 липня, обіцяє деяку підозрілість і недовіру до своїх ділових партнерів. Ретельно проаналізуйте, коли у Вас стали виникати ці побоювання. Це повинно стати приводом для серйозної розмови, а не самоїдства.

 Близнюки

Сьогодні, 7 липня, Близнюки відчують величезний наплив енергії, який продиктує романтичний настрій. Вам захочеться одягнутися в романтичну сукню серпанкової панночки і підкорювати світ глибиною погляду. Осмілюйтеся!