Гороскоп на 9 липня 2015 року

Четвер, 9 липня 2015, 04:27
КОЗЕРІГ (Capricornus, 22.XII - 20.I) Сьогодні вірогідні невдачі в любовних справах або зіткнення із сторонніми людьми, які закінчаться не на вашу користь. Ні в якому разі не займайтеся сьогодні ворожіннями або чаклунством. Це може притягнути дуже небезпечні і злі сили.
гороскоп на 9 липня

Водолій (Aquarius, 21.I - 19.II)

Життєвий потенціал має тенденцію до підвищення. Хороший день для колективної роботи, спільних заходів. Дослухайтеся до порад друзів. Їх судження будуть вірними, своєчасними і точними. У Водоліїв надлишок енергії може виявитися руйнівним - вірогідні прояви нестриманості, категоричності у висловлюваннях, конфліктів з оточенням.

РИБИ (Pisces, 20.II - 20.III)

День відзначений зростанням ділового і творчого потенціалу. У багатьох Риб виникнуть інтуїтивні осяяння, медитативний стан. Вони зможуть реалізувати себе як творці, не обмежуючись пасивним спогляданням. Цей день сприятливий для початку будівництва, проведення масових заходів.

ОВЕН (Aries, 21.III - 20.IV)

Небезпечний і важкий день в плані здоров'я. День символізує трансформацію статевої енергії, тому сексуальна активність помітно знизиться. Сварки і взаємні образи можуть повністю виключити стосунки, що склалися. Велика вірогідність несприятливого збігу обставин або невдачі. До вечора відношення з оточенням прийдуть в норму. Тому, хто поряд з вами, так бракує вашої турботи і ніжності. Корисно знаходитися біля води, прийняти ванну, сходити у басейн, баню.

ТЕЛЕЦЬ (Taurus, 21.IV - 21.V)

Серйозний день, пов'язаний з моральним і духовним перетворенням. Ні в якому разі не займайтеся сьогодні ворожіннями або чаклунством. Це може притягнути дуже небезпечні і злі сили. Корисно знаходитися біля води, прийняти ванну, сходити в лазню.

БЛИЗНЮКИ (Gemini, 22.V - 21.VI)

День пов'язаний із засвоєнням космічної енергії, з моральним і духовним перетворенням. Небезпечний і важкий день в плані здоров'я. Емоції переважатимуть над розумом, що може привести до конфліктів і погіршення самопочуття. Ні в якому разі не займайтеся сьогодні ворожіннями або чаклунством. Це може притягнути дуже небезпечні і злі сили. Корисно знаходитися біля води, прийняти ванну, сходити в лазню.

РАК (Cancer, 22.VI - 22.VII)

Цього дня ви зможете прийти в себе і по-новому поглянути на світ, хоча ви можете як і раніше стикатися з проблемою взаємовідносин з оточенням. Не слід засновувати свої дії на почуттях і емоціях. Подальший розвиток подій зажадає від вас обережності і зваженості.

ЛЕВ (Leo, 23.VII - 23.VIII)

День як і раніше небезпечний і важкий в плані здоров'я. Велика вірогідність несприятливого збігу обставин або невдачі. Не виключено, що ви з царственою гідністю пройдете повз несуттєві, на ваш погляд, обставини, які надалі зроблять роковий вплив на ситуацію. Сварки і взаємні образи з партнером можуть повністю виключити стосунки, що склалися.

ДІВА (Virgo, 24.VIII - 23.IX)

Небезпечний і важкий день в плані здоров'я. Емоції переважатимуть над розумом, що може привести до конфліктів і погіршення самопочуття. Ні в якому разі не займайтеся сьогодні ворожіннями або чаклунством. Це може притягнути дуже небезпечні і злі сили. Корисно знаходитися біля води, прийняти ванну, відвідати басейн, баню.

ВАГИ (Libra, 24.IX - 23.X)

Сьогодні фінансовий стан недостатньо стабільний: вірогідні втрати або ж об'єм витрат перевищує надходження. Надії, покладені на майбутні угоди, можуть виявитися марними. Може статися і так, що ви станете жертвою підступів суперника або потрапите в залежність від настрою свого партнера. Цілком можливі серйозні зміни в особистих стосунках, як позитивні, так і негативні. Сон - віщий, чекайте виконання.

СКОРПІОН (Scorpius, 24.X - 22.XI)

Пасивний день. У вас може з'явитися відчуття млявості, втоми. Надмірні навантаження можуть вкінець вас вимотати. Зменште ділову активність, інакше можливе виникнення серйозного захворювання. Вам потрібний тривалий відпочинок.

СТРІЛЕЦЬ (Sagittarius, 23.XI - 21.XII)

День пов'язаний із засвоєнням космічної енергії, з моральним і духовним перетворенням. Ймовірно, сьогодні емоції переважатимуть над розумом. Постарайтеся, щоб ваші слова і вчинки не випереджали думки - спочатку думайте, а вже потім робіть. Ні в якому разі не займайтеся сьогодні ворожіннями або чаклунством. Це може притягнути дуже небезпечні і злі сили.