Гороскоп на сьогодні - 12 липня 2015: букети загадок і таємниць

Неділя, 12 липня 2015, 03:25
Гороскоп на сьогодні, 12 липня, для усіх знаків зодіаку. Зірки обіцяють підвищений інтерес до усього загадкового і, донині, покритого таємницею. Проте врахуйте, що нездоровий інтерес буде караний. Тому ревнивим дружинам краще утриматися від позапланових перевірок свого благовірного:
гороскоп для раків

Рак

Гороскоп Раків на сьогодні, 12 липня, попереджає про те, що не варто перегинати палицю, користуючись добротою прихильної до Вас людини. Ви ризикуєте не просто зіпсувати з ним стосунки, але і уславитися дріб'язковою невдячною людиною. Не завжди мета виправдовує засіб. Подумайте про це.

Лев

Левам, сьогодні, 12 липня, не варто братися за справу з фінансовою стороною питання. Вам сьогодні буде складно упоратися з цифрами і Ви ризикуєте допустити прикру помилку. Перенесіть усі розрахунки на інший день і зосередьтеся на рутинних питаннях, що не вимагають множень і підрахувань.

Діва

Діви сьогодні, 12 липня, повинні керуватися тільки своєю інтуїцією. Ваше шосте почуття підкаже Вам правильне рішення. Просто довіртеся йому і не поспішайте йти на поводі у логіки. Річ у тому, що не завжди справи так йдуть, як здається з боку. Прислухайтеся до того, що Вас бентежить.

Ваги

Вагам сьогодні, 12 липня, зірки обіцяють веселий і приємний день в колі друзів. Трохи затьмарить цей вихідний тільки друга половина дня, коли Вам придеться терміново зайнятися робочими питаннями.

Скорпіон

Сьогодні, 12 липня, Скорпіони проведуть день, з'ясовувавши розбіжність зі своїм партнером. У Вас накопичилося немало претензій, і Вам захочеться терміново з'ясувати усі питання, що хвилюють. Врахуйте, що надмірно агресивний тон зробить Ваш конфлікт інтересів затяжним. Будьте мудріші: нехай спочатку висловиться Він.

Стрілець

Гороскоп Стрільців на сьогодні, 12 липня, рекомендує відкласти ухвалення важливих рішень до понеділка. Сьогодні Ви перебуватимете в полоні почуттів, і сприйматимете усі обставини дуже суб'єктивно. Висока вірогідність того, що приємне рішення буде продиктовано жаданням самоствердження, а не здоровим розумом.

Козеріг

Козерогам сьогодні, 12 липня, варто провести день з молодшими родичами. Ви поринете в атмосферу безтурботності, що просто Вас перетворить: Ваші очі стануть яскравіші, а посмішка ширша. Цей день пролетить непомітно і запам'ятається надовго.

Водолій

Сьогодні, 12 липня, Водолії будуть напружені через погані настрої партнера. Не припускайтеся головної помилки пари: не шукайте проблему в собі і не намагайтеся виправдовуватися, нападаючи. Просто спокійно дізнайтеся, який привід для хвилювання і спробуйте придумати, що можна виправити вже зараз.

Риби

Зірки обіцяють Рибам сьогодні, 12 липня, затишний і приємний день у сімейному колі. Хороший час для душевних посиденьок і відвертих розмов. Зберіть рідних на пікнік або вирушайте на прогулянку в місто. День подарує масу приємних впечталений і емоцій.

Овен

Овнам сьогодні, 12 липня, спокою не даватимуть думки про любовні стосунки. Ви почнете порпатися у своєму минулому і думати про те, як здолати свої комплекси. Головне, щоб усі Ваші страхи не стали нав'язливими.

Телець

Гороскоп Тельців на сьогодні, 12 липня, обіцяє захоплення якоюсь ідеєю, яка буквально Вам не даватиме спокою. Незважаючи на градус захопленості, не поспішайте кидати усі насущні справи і прийматися її утілювати. Є ризик наламати дрів на першому ж етапі.

Близнюки

Сьогодні, 12 липня, Близнюкам варто попрощатися про своїми ілюзіями. Довгий час Ви годували себе "сніданками". Сьогодні той день, коли потрібно тверезо зважити свої шанси на успіх.