Гороскоп на 13 липня 2015: зроби атмосферу навколо себе максимально радісною і позитивною

Понеділок, 13 липня 2015, 09:56
Гороскоп на сьогодні 13 липня 2015 року для усіх знаків Зодіаку. Сьогодні ти зможеш отримати невеликий символічний подарунок від людини, якій щиро допомогла, і почути безліч компліментів про свої незаперечні переваги.
гороскоп

Овен

Сьогодні Овни вирішать відмовитися від усіх необов'язкових витрат, щоб починаючи з цього дня планомірно відкладати вільні гроші на рахунок, спеціально відкритий ними у банку.

Телець

Сьогодні у Тельців з'явиться тяга до побутової сфери життя. Після роботи Тельці спробують створити складний кулінарний шедевр, і їм дійсно вдасться здивувати цим вишуканою стравою усіх своїх домочадців.

Близнюки

Можливо, що Близнюкам сьогодні знадобиться допомога кваліфікованого адвоката. Несподівано виникла суперечка через спадок відніме у них багато моральних сил і поставить їх перед фактом - їх родичі забули про тепле ставлення до них, як тільки з'явилася можливість збагатитися.

Рак

Сьогодні Раків оточать дуже чуйні і чуйні люди. На роботі Раків чекає безкорислива допомога з боку колег, а увечері найближчий сусід сам викличеться їм допомогти в усуненні якихось побутових неприємностей.

Лев

Сьогодні Леви зможуть знайти шлях для втілення в життя свого давнього бізнес-проекту. Леви цілком зануряться в реалізацію цієї мрії і забудуть, що цього дня обіцяли надати допомогу комусь з близьких.

Діва

Сьогоднішній день Діви проведуть з позитивом. Добре ставлення до оточення принесе їм приголомшливі плоди. Діви отримають невеликий символічний подарунок від людини, якій щиро допомогли, і почують безліч компліментів про свої незаперечні переваги.

Ваги

Передумовою для планомірного зростання доходів Вагів сьогодні виявиться невеликий бізнес-проект, в якому вони вирішать взяти участь при усебічній підтримці давнього друга.

Скорпіон

Сьогодні Скорпіонам як ніколи знадобиться моральна підтримка від оточення. Перед презентацією свого нового проекту Скорпіони почнуть сильно переживати, і лише схвалення, побачене в очах своїх слухачів, дасть їм сили діяти.

Стрілець

Сьогодні Стрільцям не варто відмовлятися від допомоги колег в процесі виконання якогось відповідального завдання. Якщо Стрільці спробують реалізувати цю справу повністю самостійно, високий ризик, що в самому кінці шляху їм не вистачить сил або професіоналізму.

Козеріг

Сьогодні Козерогам захочеться зробити атмосферу навколо себе максимально радісною і позитивною. Щоб хоч якось оживити годинник, відведений на роботу, вони постійно сміятимуться і жартуватимуть над кимось зі своїх товаришів по службі.

Водолій

Сьогодні новина про те, що Водоліям видали велику премію, подіють на їх родичів як сигнал - самий час вступати в сутичку за їх прихильність.

Риби

Сьогодні Риби зможуть виправити ситуацію в службових справах, помиритися з приятелем, а увечері цього дня викликати живий інтерес з боку людини, яка давно була  симпатична.