Гороскоп на сьогодні - 19 липня 2015

Неділя, 19 липня 2015, 10:25
Гороскоп на сьогодні, 19 липня, для усіх знаків зодіаку. Зірки обіцяють спокійний і розмірений день, який відіб'ється на умиротвореному настрої. Сьогодні особливо сприятливий час для побачень: очі зачаровують, а посмішка сліпуча. Лови момент!
Гороскоп на сьогодні - 19 липня 2015

Рак

Гороскоп Раків на сьогодні, 19 липня, обіцяє сумний настрій без причини. Вас переслідуватимуть невтішні думки, і доки Ви самі не розімкнете коло свого страждання, ніхто не зможе Вас розвеселити. Досить себе жаліти!

 Лев

Левам, сьогодні, 19 липня, настійно рекомендується виїхати на свіже повітря і ні в якому разі не сидіти в чотири стінах. Інакше бадьорий настрій ранку переросте в апатію, коли хочеться лежати овощем і нічого не робити.

Діва

Діви сьогодні, 19 липня, зіткнуться з нападом гострої заздрості через свої бурхливі емоції. Вас дуже зворушить зустріч з давнім другом, і Ви будете усім розповідати про це. Врахуйте, що знайомство і теплі приятельські стосунки з авторитетною людиною подобаються тим, у кого вони є, а у інших викликають заздрість і користолюбство.

Ваги

Вагам сьогодні, 19 липня, варто приймати усі запрошення попиячити і повеселитися. Ви сьогодні будете справжньою душею компанії. Ваші жарти, зовнішній вигляд і тон розмови говоритимуть про те, що життя вдалося!

Скорпіон

Сьогодні, 19 липня, Скорпіони можуть без сумнівів братися за найскладніші завдання. Вам сьогодні все по плечу. Навіть з найзаплутаніших ситуацій Ви знайдете вихід завдяки своїй кмітливості і заповзятливості.

Стрілець

Гороскоп Стрільців на сьогодні, 19 липня, попереджає про складнощі в поїздках. При нагоді відкоригуйте свої плани так, щоб поїздка перенеслася на день пізніше. Інакше обов'язково перевірте аптечку.

Козеріг

Козерогам сьогодні, 19 липня, зірки обіцяють доленосне знайомство. Що цікаво: в обставини, абсолютно далеких від романтики. Незважаючи на безглуздість ситуації, ця людина відразу притягне Вашу увагу своєю ефектною зовнішність і Ви вже не зможете пройти повз, щоб не зав'язати розмову.

Водолій

Сьогодні, 19 липня, Водолії подумки повернуться в пору буйної юності і безтурботного дитинства : хтось з друзів нагадає Вам про давнє хобі. Вас так захопить забутий процес, що день пролетить непомітно.

Риби

Зірки рекомендують Рибам сьогодні, 19 липня, утриматися від ініціатив і пропозицій. Сьогодні Ваша популярність не на найвищій позначці, тому краще підтримати думку колективу або сім'ї. Це надасть Вам чарівності мудрої людини.

Овен

Овни сьогодні, 19 липня, будуть вимушені відкинути чиїсь залицяння. Зробити це буде непросто, оскільки особа, якій Ви придивилися, дорога Вашому серцю. Саме це змусить поводитися розсудливо і не давати надій. Зробіть це своїм контраргументом.

Телець

Гороскоп Тельців на сьогодні, 19 липня, обіцяє неспішне проведення часу в колі сім'ї. Цікаво, що з самого ранку Вас зватимуть рідні і близькі попиячити. Але в якийсь момент Ви зрозумієте, що найдорожчі серцю тут і зараз зібралися за одним столом.

Близнюки

Сьогодні, 19 липня, Близнюки переживуть бурю емоцій. У другій половині дня станеться щось, що змусить Вас буквально стрибати від радості:) І навіть до вечора Ви перебуватимете на хвилі адреналіну і азарту.