Гороскоп на 22 липня 2015 року

Середа, 22 липня 2015, 09:42
Сьогодні - день Меркурія. Місяць в сузір'ї Вагів.
Гороскоп на 22 липня 2015 року

ОВЕН - спокійний день, а якщо хмаринка печалі торкнеться вашої душі, допоможіть їй посміхнутися за допомогою музики.

ТЕЛЕЦЬ - зірки допоможуть вам реалізувати найзаповітніші мрії і бажання, зберігаючи світлу голову і минувши спокуси обіцянок.

БЛИЗНЮКИ - нинішній день буде без особливих проблем, а недосконалість світу, похмурість і дратівливість зціляйте посмішкою.

РАК - прислухайтеся до голосу своєї мрії, налаштуйтеся на найоптимістичнішу тональність і послухайте її в звучанні скрипки.

ЛЕВ - розпочніть цей день з осмислення філософського уявлення про те, що все тече - все змінюється, і не комплексуйте.

ДІВА - до вас прямує сам добродій Успіх! Вітайте гостя не переліком своїх скарг і образ, а оптимістичною посмішкою.

ВАГИ - місяць у вашому знаку зодіаку створює напругу і провокує. Будьте терпиміші до оточення.

СКОРПІОН - зумійте побачити в складному - красу, а в підкоренні труднощів - нову гру, і вам легко підкоритися будь-яка вершина.

СТРІЛЕЦЬ - ви ж добре знаєте, що навіть важка і довга дорога здається такою до першого вдалого кроку - сміливіше вперед.

КОЗЕРІГ - якщо хочете, щоб майбутнє зустріло вас посмішкою, озирніться на досвід минулого і сміливо починайте підкорювати сьогодення.

ВОДОЛІЙ - гінці удачі вже дихають вам в потилицю, поспішаючи порадувати доброю звісткою. Але кваплячись за призом, "не спалюйте мости".

РИБИ - сміливо рухайтеся до мети, використовуючи увесь свій оптимізм і досвід. Посилити вашу енергію допоможе магічне сяйво місяця.