Гороскоп на сьогодні - 23 липня 2015: гаманець і рот на замок

Четвер, 23 липня 2015, 16:46
Гороскоп на сьогодні, 23 липня, для усіх знаків зодіаку. Зірки попереджають, що сьогодні проявиться нестриманість в словах і вчинках. Це може перерости в нерозуміння і навіть образи. Стежте також за гаманцем: є ризик витратити в два рази більше за потрібне.
Гороскоп на сьогодні - 23 липня 2015: гаманець і рот на замок

Лев

Левам, сьогодні, 23 липня, доведеться розставити точки над і в стосунках з давнім прихильником. Цей чоловік вже давно до Вас нерівно дихає, але, незважаючи на приємний флер залицянь, варто припинити подавати надії. Будьте розсудливі.

Діва

Діви сьогодні, 23 липня, мають бути на чеку і тримати ніс за вітром. Якщо Ви вчасно помітите зміни і хмари, які потихеньку згущуватимуться, Ви знайдете ще одне джерело прибутку.

Ваги

Вагам сьогодні, 23 липня, варто просити допомоги і підтримки у колег. Тільки спільними зусиллями Ви вирішите складний проект. Поодиноке плавання сьогодні протипоказане, оскільки відгукнеться втомою і емоційним вигоранням.

Скорпіон

Сьогодні, 23 липня, Скорпіони відвойовуватимуть свій статус лідера на роботі. Останнім часом Ваші колеги не зовсім до Вас розташовані, що відгукнеться постійним пошуком компромісів. Подумайте: може варто відверто заявити про свої бажання і не вертітися дзигою?

Стрілець

Гороскоп Стрільців на сьогодні, 23 липня, обіцяє нервовий стан через нерозуміння зі своєю другою половинкою. В глибині душі Ви розумітимете, що причина конфлікту криється у Ваших словах. Це змусить Вас першою піти на примирення.

Козеріг

Козероги сьогодні, 23 липня, будуть налаштовані оптимістично. Незважаючи на складнощі на роботі і загрозу звільнення, Ви будете сповнені світлих надій. І справді, усі знають, що зміни на краще.

Водолій

Сьогодні, 23 липня, Водоліям варто звернути особливу увагу на своє самопочуття. Уникайте переїдання і переохолодження. Сприятливий час для о чищення організму і дієт. Косметичні процедури догляду за зовнішністю краще відкласти.

Риби

Зірки обіцяють Рибам сьогодні, 23 липня, сильну підтримку колег. Хтось з Ваших співробітників, враховуючи несправедливі звинувачення у Вашу сторону, не побоїться виступити проти начальства у Ваш захист. Це підніме і Ваш авторитет, і Вашого захисника. Ви сьогодні - герой колективу.

Овен

Овнам сьогодні, 23 липня, варто трохи угамувати свою пиху і прискіпливість  відносно до рідних і близьких. Ваша претензійність зіграє усім на нерви і заподіє біль близьким. Обговорювати неприємності і помилки - це справжнє мистецтво, якому потрібно вчитися.

Телець

Гороскоп Тельців на сьогодні, 23 липня, обіцяє швидкий і продуктивний робочий день. Проте повноцінно відпочити увечері Вам не вдасться: чекайте позаплановий візит родичів.

Близнюки

Сьогодні, 23 липня, Близнюкам варто почекати з реалізацією нових проектів. Сьогодні сприятливий час для завершення старих завдань. Реалізація нових багата численними помилками. Перечекайте цей несприятливий час.

Рак

Гороскоп Раків на сьогодні, 23 липня, обіцяє вигоду, яка прийде з абсолютно несподіваного боку. Ви будете здивовані збігом обставин, але не скористатися таким шансом просто гріх.