Гороскоп на 25 липня 2015 року

Субота, 25 липня 2015, 10:53
Сьогодні - день Сатурну. Місяць в зодіакальному полі Скорпіона.
Гороскоп на 25 липня 2015 року

ОВЕН - виходьте в двір, поле, гай і подивіться на небо. Це для вас веселка сміється у височині, мрійте і загадайте бажання.

ТЕЛЕЦЬ - прислухайтеся до своїх відчуттів і постарайтеся, щоб в душі не замовкали солов'ї, відкрийте її для магії літнього дня.

БЛИЗНЮКИ - серед багатьох ваших талантів - уміння засвітити сонечко і знайти оазис в пустелі нескінченних справ і проблем, осмілюйтеся.

РАК - час дивовижної невизначеності, коли будь-яка справа "не горить", а вам не перешкодить загоріти під ласкавим сонечком липня.

ЛЕВ - подаруйте цей день собі. Перекладіть свої враження мовою музики і пийте уволю почуття свободи, щирості і тепла.

ДІВА - пригадаєте тих, хто вас безкорисливо цінував або любив. Настройте душу на мелодію щирості, ніжності і взаємності.

ВАГИ - заколисуюча мелодія літа відволікає від справ, бентежить душу і зве в мандри - не треба чинити опір цьому заклику.

СКОРПІОН - відкрийте навстіж душу, посміхніться дню, викупайтеся в місячному сяйві, відчуйте смак радості у всьому, чим займаєтеся.

СТРІЛЕЦЬ - не просто проживіть нинішній день, а проживіть душею цей час земної благодаті, щедрості і теплоти літа.

КОЗЕРІГ - нині сприятлива пора, щоб насолодитися тишею, спокоєм і самотою. Пройдіться по затишних алеях.

ВОДОЛІЙ - пробудіть в душі фарби, що заснули, і звуки. Ви легко зумієте це зробити, а обставини посилять все багатократно.

РИБИ - нинішній літній день готовий спокутувати вас в компліментах. Можете розчинитися в цих відчуттях, але не до самозабуття.