Гороскоп на сьогодні - 30 липня 2015: лінь влітку працювати

Четвер, 30 липня 2015, 09:52
Гороскоп на сьогодні, 30 липня, для усіх знаків зодіаку. Зірки попереджають, що продуктивного дня сьогодні не вийде. Річ у тому, що Ваш енергійний заряд зараз не на висоті, і усі спроби привести організм в тонус терпітимуть фіаско. Той випадок, коли краще плисти за течією. Візьміть паузу і насолоджуйтеся влітку.
Гороскоп на сьогодні - 30 липня 2015: лінь влітку працювати

Лев

Левам, сьогодні, 30 липня, варто звернути увагу на підвищення своєї кваліфікації. Сприятливий час для вивчення мов і придбання нових навичок. До речі, на освітньому семінарі Вас чекає приємна зустріч.

 Діва

Діви сьогодні, 30 липня, вийдуть їх сутички з життєвими негараздами справжніми переможницями. Вам вдасться сміливо і різко розправитися з усіма складнощами, які встають на Вашому шляху. Це Ваш день!

Ваги

Вагам сьогодні, 30 липня, знадобиться повна тиша і самота, і це Вам подарує Всесвіт. Навіть якщо навкруги пануватиме хаос, усередині Вам вдасться зберегти спокій і рівновагу. Хороший день для творчості.

Скорпіон

Сьогодні, 30 липня, Скорпіони проведуть день в роз'їздах і робочих зустрічах. Спочатку ентузіазм Вас бадьоритиме, але до кінця робочого дня Ви втомитеся від напруги, і сторонні люди Вас просто дратуватимуть.

Стрілець

Гороскоп Стрільців на сьогодні, 30 липня, радить доки не займатися особистими питаннями і амурними справами. Зараз самий час для досягнень на професійному терені, а ось сімейні питання відкладіть до понеділка. Нехай Ваша увага буде сконцентрована на робочих моментах.

Козеріг

Козероги сьогодні, 30 липня, будуть схильні розсіяності, що станеться через зустрічі з давньою симпатією. Вам буде складно сконцентруватися надвечір, Ви просто втомитеся від неспокійних думок. Відправтеся на прогулянку або ще краще у гості до давнього друга, щоб збити кураж і поговорити по душах.

Водолій

Сьогодні, 30 липня, Водоліям варто бути уважніше до свого організму. Сьогодні високий ризик загострення хронічних недуг. Намагайтеся не переохолоджуватися і стежте за харчуванням. Краще уникати рибних страв.

 Риби

Зірки обіцяють Рибам сьогодні, 30 липня, удачу в нових справах. Може, варто подумати про зміну роботи? Тим паче, що такі думки Вас вже відвідували. Будьте сміливіші і вірте в себе.

Овен

Овнам сьогодні, 30 липня, буде все по плечу. Ваш життєвий оптимізм і стійкість як електичний заряд передаватимуться оточенню. Ви сьогодні душа компанії. Стежте за тим, щоб не перегнути палицю, звичайно.

Телець

Гороскоп Тельців на сьогодні, 30 липня, обіцяє статечне і ставне виконання службових обов'язків. Сьогодні не день для креатив і сміливих ідей, і Ви точно це знаєте. Тільки класика і тільки перевірені методи.

Близнюки

Сьогодні, 30 липня, Близнюкам доведеться доводити свою правоту і непричетність. Врахуйте, що замість гучних аргументів краще впливають на співрозмовника сухі факти. Просто пред'явіть залізне алібі і не гайте часу.

Рак

Гороскоп Раків на сьогодні, 30 липня, попереджає про нерозуміння в сімейних стінах. Хтось з родичів на Вас давитиме, що змусить Вас різко розлютитися. Будьте мудріші і не ведіться на провокації.