Гороскоп на сьогодні - 2 серпня 2015: лінь відірватися від роботи

Неділя, 2 серпня 2015, 10:24
Гороскоп на сьогодні, 2 серпня, для усіх знаків зодіаку. Зірки обіцяють дивовижний день: незважаючи на покладений відпочинок, багатьом захочеться попрацювати, поки ніхто не турбує. І гороскоп обіцяє удачу найпрацелюбнішим: Вам вдасться знайти вдалі рішення, що стане запорукою прибутку в майбутньому.
Гороскоп на сьогодні - 2 серпня 2015: лінь відірватися від роботи

Лев

Левам, сьогодні, 2 серпня, зірки обіцяють яскравий відпочинок, але варто бути акуратним із споживанням алкоголю. Відхилення від норми різко позначиться на здоров'ї.

Діва

Діви сьогодні, 2 серпня, повинні зважитися на експерименти зі своєю зовнішністю. Зірки обіцяють приголомшливий результат. Не лише Ви будете в захваті від змін, але і усі Ваші знайомі відразу ж закидають Вас компліментами!

Ваги

Вагам сьогодні, 2 серпня, належить забути про свої плани на ледачий відпочинок. З самого ранку Вашої уваги зажадають рідні, а увечері хтось з молодших родичів і зовсім змусить присвятити увесь час йому. Правда, Вам гріх скаржитися: Ви весело проведете час.

Скорпіон

Сьогодні, 2 серпня, Скорпіони не мають сильно бути відвертий. Сьогодні краще усі думки і плани тримати при собі. Також не варто поводитися з проханнями або просити ради. Хороший день для самоти і вільних думок.

Стрілець

Гороскоп Стрільців на сьогодні, 2 серпня, обіцяє бурхливе проведення часу в колі родичів. Дуже шумнее застілля і сімейні ігри Вас злегка натомлять, а до вечора Ви просто мріятимете вже про те, щоб скоріше відправитися на роботу, де можна забутися в тиші.

Козеріг

Козерогам сьогодні, 2 серпня, варто переглянути своє відношення до минулого, що дасть позитивний настрій на майбутнє. Ви вже давно хотіли почистити телефону книжку, стерти старі фото. Самий час цей зробити і звільнити в серці місце для нового світлого почуття.

Водолій

Сьогодні, 2 серпня, Водоліям вдасться відремонтувати техніку. Ви самі будете здивовані своїми навичками.Такий маленький привід для гордості стане приємним відкриттям дня і змусить сильніше повірити у свої сили і можливості.

Риби

Зірки обіцяють Рибам сьогодні, 2 серпня, складний день через непорозуміння, в яке Ви за збігом обставин будете втягнуті. Але поспішаю обрадувати: Вам вдасться вийти з цих складнощів з гідністю, уникнувши скандалу і розбирань. Ваш приклад, до речі, надихне інших і Ви почуєте ще немало слів вдячності на свою адресу.

Овен

Овнам сьогодні, 2 серпня, варто сміливо утілювати свої ідеї в життя. Сьогодні Ваше мислення, як ніколи, креативне і Ви зможете знайти дуже цікаві шляхи для реалізації своїх задумок.

Телець

Гороскоп Тельців на сьогодні, 2 серпня, обіцяє шану і вдячність. Вам вдасться врегулювати дуже складну ситуацію, і Ваша мудрість просто здивує оточення. Зробіть все, щоб потім не осоромитися і зберегти подовше свій авторитет.

Близнюки

Сьогодні, 2 серпня, Близнюкам варто вимагати належну вдячність за свою послугу. Подумайте про те, що Ваша великодушність поставить в незручний стані і Вас, і людини, якій Ви зробили послугу, а взаємна вдячність - це завжди приємно.

Рак

Гороскоп Раків на сьогодні, 2 серпня, великий сімейний скандал через те, що Ви нехтуватимете інтересами сім'ї заради когось стороннього. Врахуйте, що усі рішення цього дня будуть дуже гострими і при першій-ліпшій можливості відкладіть їх до понеділка.