Гороскоп на сьогодні - 12 серпня 2015: удача в кишені

Середа, 12 серпня 2015, 10:01
Зірки обіцяють сьогодні дуже вдалий день. Все буде по плечу і усі справи вирішуватимуться, немов по помаху чарівної палички. Використайте цей день, щоб просунутися ближче до своєї мети і обійти обридлі перешкоди.
Гороскоп на сьогодні - 12 серпня 2015: удача в кишені

Лев

Левам, сьогодні, 12 серпня, вдасться добитися підвищення на роботі, завдяки своїй спритності і швидкості мислення. Дізнавшись про майбутній проект, Ви перша запропонуєте вдале рішення і будете в дамках. Шеф буде Вами зачарований.

Діва

Діви сьогодні, 12 серпня, будуть не в ладу зі своїми емоціями, що погано позначиться на роботі. Ви різко розкритикуєте роботу колеги, а коли Вам доведеться звернутися до нього по допомогу, гримасуватимете. Виправіть ситуацію, поки не пізно.

Ваги

Вагам сьогодні, 12 серпня, захочеться не розпилюватися на сторонніх, а упевнено закінчити усі поточні справи, щоб повністю зосередитися потім на приємному дозвіллі. З цією метою Ви поставите в ігнорування усі дзвінки рідних і близьких, зосередившись на роботі. Не забудьте попередити про це усіх, щоб уникнути образ і  непорозумінь.

Скорпіон

Сьогодні, 12 серпня, Скорпіони будуть зайняті фінансовими питаннями. Вас давно турбує курс валют і можливість Ваших інвестицій. Не приймайте серйозних рішень, не порадившись з експертами. Відкладіть витрати грошей до п’ятниці.

Стрілець

Гороскоп Стрільців на сьогодні, 12 серпня, обіцяє домашні розбирання. Вам вже порядком набридли причіпки рідних, і Ви захочете розставити точки над і. Ви різко оголосите 

усім, що не маєте наміру далі терпіти ці дріб'язкові склоки. Дивовижним чином, відразу ж запанує спокій.

Козеріг

Козерогам сьогодні, 12 серпня, припаде нелегко. Зірки Вам підготували серйозно випробування - спілкування з повним занудою. Вам доведеться терпіти нескінченні монотонні оповідання тільки через те, що ця людина вище Вас по рангу. Кріпіться!

Водолій

Сьогодні, 12 серпня, настрій Водоліїв затьмарить тільки нерозуміння з молодшими родичами. Ваші ради і прохання будуть повністю пронівельовані, що змусить Вас застосувати вимогливість в жорсткішій формі. Не варто себе за це корити. Це теж виховний процес.

Риби

Зірки рекомендують Рибам сьогодні, 12 серпня, шукати позитив поза роботою, оскільки в офіс Вас чекає тільки нудна і монотонна робота. Щоб справи йшли веселіше, заплануйте на вечір вилазку з друзями в караоке-бар.

Овен

Овнам сьогодні, 12 серпня, не варто усамітнюватися і вдаватися до сумних думок. Це дуже знизить Ваш енергетичний потенціал і погано позначиться на психологічному здоров'ї. Запросіть у гості хорошого друга. Навіть спільний перегляд фільму в повній тиші дозволить Вам легше пережити цей день.

Телець

Гороскоп Тельців на сьогодні, 12 серпня, рекомендує провести ревізію в шафі. Окрім стопки аккуратно розкладених речей, Ви отримаєте ще і результат у вигляді подарунка: серед кофтин виявиться коштовність, яку Видавно шукали.

Близнюки

Сьогодні, 12 серпня, Близнюкам можна сміливо брати на себе кермо влади і ставати на чолі колективу. Ваші ораторські і організаторські здібності на висоті. Ваші уміння і навички відзначить начальство.

Рак

Гороскоп Раків на сьогодні, 12 серпня, говорить про те, що увесь Ваш час і думки будуть зайняті роботою. Якийсь складний, але перспективний проект просто не дає Вам спати. Щоб не розчаруватися потім подумайте, а що Ви відчуєте, якщо нічого не станеться і як змінитися Ваше життя.