Гороскоп на 21 серпня 2015 року

П'ятниця, 21 серпня 2015, 00:43
Овен Сьогодні Овни повинні переглянути свої стосунки з обранцем. Якщо ви перебуваєте в шлюбі, то необхідно зміцнювати союз за допомогою спілкування, ніжності і відвертих визнань. 21 серпня 2015 року виключіть зустрічі з діловими партнерами. Бажано, відпочити в колі сім'ї і не займатися роботою.
Гороскоп на 21 серпня 2015 року

Телець

Навіть, якщо Тельці з чимось цього дня будуть категорично не згодні, то висловлювати своє невдоволення на публіці все-таки не слід. Гороскоп рекомендує самостійно розібратися з проблемами, що створилися. Тельці повинні підтримати свою дитину в складний момент цінними порадами.

Близнюки

Близнюки сьогодні будуть не занадто задоволені результатами роботи. Підвищення по службі не передбачається, як і фінансовому прибутку. 21 серпня2015 року доведеться задовольнятися тими грошима, які у Близнюків вже є. Не беріть великі суми у борг, інакше віддавати їх доведеться довгий час.

Рак

Якщо Раки цього дня потраплять під владу спокуси, то навряд чи зможуть позбавитися від відчуття провини перед чоловіком. Гороскоп передбачає інтрижку або любовний роман під час поїздки. Це може бути не лише відрядження, але і відпочинок на морі. Раки поставлять себе перед вибором - сім'я або швидкоплинний зв'язок.

Лев

Якщо Леви давно хотіли почати нове життя, то це можна зробити 21 серпня 2015 року. У вас є прекрасна можливість кинути палити або позбавитися від алкоголізму. Левам не варто навантажувати організм силовими вправами. Кращого всього, нормалізувати сон і харчування. Можлива алергія на продукти.

Діва

Дівам сьогодні захочеться бути незалежними і відданими. Гороскоп радить не нехтувати активними видами спорту, які зміцнять організм. Якщо у Діви є проблеми із здоров'ям, то варто зайнятися лікуванням. Уразливі очі, нервова система і шлунок.

Ваги

Якщо на шляху Вагів сьогодні з'являться труднощі, то слід віднестися до них з долею гумору. 21 серпня 2015 року ви здатні не лише довести усім свою компетентність у багатьох справах, але і відкритися з творчого боку. Можливі зіткнення у бізнесі з конкурентами. Ваги  мають бути у всеозброєнні!

Скорпіон

Маса змін станеться сьогодні в житті Скорпіонів. Це торкнеться роботи і особистого життя. Гороскоп радить зайнятися облаштуванням будинку, в інтер'єр якого не перешкодить внести «родзинку». Якщо Скорпіони давно хотіли зробити пропозицію своєму обранцеві, то прямо зараз наважуйтеся на цей крок.

Стрілець

Стрільцям цього дня дуже захочеться «легких» грошей. Багато хто піде на відвертий ризик або захопиться азартними іграми. 21 серпня 2015 року вам може посміхнутися удача тільки у тому випадку, якщо кожен ваш крок буде заздалегідь обдуманий. Стрільці не повинні йти на поводі у емоцій і нестримних бажань.

Козеріг

Сьогодні Козероги здатні зробити все, що задумали. У вас стільки сил і енергії, що непереборних перешкод просто не існує. Гороскоп радить набратися терпіння і упевнено крокувати до досягнення мети. Козерогам посміхнеться удача в любові. Можливе кар'єрне зростання і знайомство з обранцем.