Гороскоп на 22 серпня 2015 року

Субота, 22 серпня 2015, 00:37
КОЗЕРІГ (Capricornus, 22.XII - 20.I) Меркурій може принести успіх у сфері професійної діяльності. Будьте терплячі, прагніть вникнути в суть питання. Відповідальність і сумлінність сприятимуть усім вашим починам. Вірогідна рада або допомога друга вплине на подальшу долю.
Гороскоп на 22 серпня 2015 року

ВОДОЛІЙ (Aquarius, 21.I - 19.II)

День символізує ілюзорні уявлення, брехливі обіцянки, обман. Не варто братися за нові справи сааме сьогодні, краще трохи почекати. Ймовірно, ви отримаєте погану звістку. Ваші переживання не будуть марними, підготуйте себе до самого себе.

РИБИ (Pisces, 20.II - 20.III)

Критичний день. Ймовірно, що події громадського життя не раз зіб'ють вас з пантелику, змушуючи підкорятися традиціям, що зжили себе, і законам. Не варто йти на угоду з совістю. Ваша доброзичливість і чисті помисли допоможуть розібратися в суперечливій ситуації. Другу половину дня повністю присвятіть рішенню домашніхпроблем, відпочинку і сімейному дозвіллю.

ОВЕН (Aries, 21.III - 20.IV)

День несе подвійну характеристику і може виявитися дуже напруженим. Життєвий потенціал знижується, тому вірогідні складнощі в стосунках з партнерами. Сьогодні не слід розраховувати на допомогу долі. Краще дочекатися більше відповідних умов.

ТЕЛЕЦЬ (Taurus, 21.IV - 21.V)

День пасивний, споглядальний, несе в собі подвійну характеристику. Ймовірно, чоловікам-тельцям запропонують вигідну справу, але з грошима доведеться почекати, оскільки результат не може бути блискавичним. Жінки-тельці зможуть перемогти в собі страх і сумнів. Події цього дня можуть серйозно вплинути на ваше уявлення про самих себе. Рекомендується розірвати усі непотрібні зв'язки.

БЛИЗНЮКИ (Gemini, 22.V - 21.VI)

Важкий, небезпечний день. Невдачі можуть переслідувати з самого ранку. Ймовірно, чоловікам-близнюкам зроблять принадну пропозицію, але не поспішайте давати згоду: результат може бути дуже сумнівний. Жінки-Близнюки зможуть перемогти в собі страх і сумнів. Несприятливі тенденції цього дня можуть серйозно вплинути на їх уявлення про власний характер або про партнерів. Рекомендується розірвати усі непотрібні зв’язки.

РАК (Cancer, 22.VI - 22.VII)

День вирішення протиріч. Можливо, ви зможете перемогти в собі страх і сумнів. Події цього дня можуть серйозно вплинути на ваше уявлення про самих себе. Рекомендується розірвати усі непотрібні зв'язки. Намагайтеся оточувати себе тільки надійними людьми.

ЛЕВ (Leo, 23.VII - 23.VIII)

День несе подвійну характеристику. Сьогодні не слід розраховувати на покровительство зірок. Вірогідні складнощі в стосунках з партнерами. Не занадто сприятливий день для активних дій у сфері бізнесу. Не виключені розбіжності з керівництвом або впливовими людьми, які відмовлять вам в допомозі. Нове знайомство вплине на подальшу долю.

ДІВА (Virgo, 24.VIII - 23.IX)

Бізнесменам зірки не радять поспішати з інвестиціями. Краще дочекатися більше відповідних умов. У працівників бюджетної сфери з'явиться можливість піднятися на сходинку вище по службових сходах. У другій половині дня чоловікам-дівам слід уважно віднестися до свого здоров'я. Спокійний відпочинок з книгою або перед телевізором, прогулянка або помірне заняття спортом дадуть необхідний запас міцності вашому організму і наповнять його зарядом бадьорості для подальших звершень.

ВАГИ (Libra, 24.IX - 23.X)

Небезпечний сатанинський день. Несе ілюзорні уявлення, брехливі обіцянки, обман, тому не варто братися за нові справи саме сьогодні, краще трохи почекати. Підготуйтеся до гіршого. Вірогідні погана звістка, переживання. Займіться собою, спортом, справами друзів, будинком. Будьте уважні до якості харчування - існує вірогідність випадкового отруєння.

СКОРПІОН (Scorpius, 24.X - 22.XI)

День вирішення протиріч. Можливо, ви зможете перемогти в собі незговірливість і категоричність. Обачність допоможе уникнути нових неприємностей.Результати подій цього дня можуть серйозно вплинути на ваше уявлення про себе. Незважаючи на схильність до пуританства, для вас сьогодні буде характерна чуттєвість ,потяг до життєвих радощів і зручностей.

СТРІЛЕЦЬ (Sagittarius, 23.XI - 21.XII)

Важкий, небезпечний день. Несприятливі тенденції цього дня можуть серйозно вплинути на ваше уявлення про власний характер або про достоїнства партнерів. Рекомендується розірвати усі непотрібні зв’язки.