Гороскоп на 23 серпня 2015 для всіх знаків Зодіаку

Неділя, 23 серпня 2015, 01:06
Гороскоп на сьогодні 23 серпня 2015 року для усіх знаків Зодіаку. Цей день підходить для приємних бесід і неквапливих прогулянок. Велика частина подій цього дня налаштовуватиме на позитив, не виключені дрібні непорозуміння, але і вони виявляться нездатні затьмарити радість святкового дня.
Гороскоп на 23 серпня 2015 для всіх знаків Зодіаку

Овен

Душевна гармонія Овнів, а також хороше самопочуття дозволять їм вчинити прорив в творчості і особистому житті. Збільшена упевненість у своїх силах допоможе компенсувати недолік деяких необхідних знань і навичок в окремих сферах життя.

Телець

Тельцям сьогодні слід зайнятися своїм здоров'ям. Можливі алергічні реакції незрозумілої етіології. Варто звернути увагу на стан нервової системи. Не варто затягувати хворобу, а краще відразу звернутися до фахівця.

Близнюки

Близнюки сьогодні розташовані кокетувати і фліртувати, заводити випадкові романи. Ніяких справ починати не можна. Можна тільки планувати, оскільки заплановане може реалізуватися навіть само собою.

Рак

Для багатьох представників знаку Зодіаку Рак цей день ознаменується тим, що їх інтуїція допоможе розгледіти істинний стан справ. Здатність до аналізу і упевненість у своїй позиції виявляться тими властивостями, що принесуть Ракам внутрішній комфорт і спокій.

Лев

Прекрасний день для ініціативних Левів. Саме у них з'являється шанс зробити перший крок і узяти тим самим ситуацію у свої руки. Заповзятливість може позитивно позначитися на спортивних і творчих успіхах Левів. День також створює умови для демонстрації їх технічних умінь, викладацьких завдатків, артистичного таланту.

Діва

Більшість представників знаку Зодіаку Діва чекає цілком нейтральний день. Вдасться нарешті розслабитися і перестати контролювати себе і оточення. Навіть якщоДіви не задоволені своїм положенням, то все одно знайдуть спосіб примиритися з такою ситуацією

Ваги

Цей день звільнить Вагів від рутини і нудьги, подарує нові можливості і додаткову енергію для здійснення задуманого. Він підходить для побачення, поїздки, перебування на природі. Не виключено, що Вагів більше притягатиме процес, а не кінцевий результат.

Скорпіон

День пізнання істин, отримання знань, активізації прихованого потенціалу. Інтелектуальне життя Скорпіонів буде живим і конкретним, грунтованим на спостереженнях. У Скорпіонів з'явиться схильність до мрійливості, філософських роздумів, відкриється здатність лікувати душі близьких їм людей.

Стрілець

Стрільцям варто забути про справи, плани, службові і сімейні інтриги. Сьогодні можна відкрито насолоджуватися життям, грати і веселитися, бути романтиком. Якщо Стрільці не вільні від обов'язків, які накладає статус, то не варто змішувати їх з розвагами.

Козеріг

Удача цього дня посміхнеться Козерогам своєю широкою білозбою посмішкою. У особистому бізнесі все складатиметься чудово. З'являться прибуток не лише з основного, але і додаткового місця роботи.

Водолій

Думки і фантазії багатьох Водоліїв сьогодні будуть спрямовані в майбутнє. Цей день складе приємний контраст попередній добі, оскільки зніме частину заборон і трохи відкриє нові горизонти. Може посилитися тяга до суспільства однодумців, де не виключена зміна лідера, період демократії або безвладдя.

Риби

На життєствердній хвилі цього дня багато Риб піддадуться загальному оптимізму і втратять здатність дивитися на речі критично. Сьогодні Риби можуть переоцінювати свою прозорливість, ідеалізувати свій шлюб або роботу, недооцінювати особисті якості інших людей або їх перспективи.