Гороскоп на тиждень з 24 серпня по 30 серпня 2015 року для всіх знаків Зодіаку

Понеділок, 24 серпня 2015, 00:50
Майбутній період – цікавий і позитивний. Справи йдуть значно краще, ніж ви припускали. Якщо в планах відпочинок, то яскраві зустрічі і враження гарантовані. У вихідні зможете налагодити стосунки з близькими, якщо були у сварці.
Гороскоп на тиждень з 24 серпня по 30 серпня 2015 року для всіх знаків Зодіаку

Овен

На цьому тижні Овни відчують потужний приплив енергії. Однак, якщо Овни не знайдуть собі застосування, то приведуть просто до підвищення емоційного фону. Тому Овнам не варто дивуватися, якщо напад нестримних веселощів раптом зміниться пароксизмом нез'ясовної печалі, та в свою чергу - майже безпричинним гнівом, а потім - знову сміхом. Простий відвар валеріани в такому випадку здатний розставити все по місцях.

Телець

Нинішній тиждень буде дуже успішним для далеких поїздок, пов'язаних з фінансовими або серцевими справами. У Тельців буде кілька несподіваних ситуацій, коли "домашні заготовки" виявляться непридатними і доведеться діяти експромтом. Слава Богу, інтуїція, як це не раз бувало, Тельців знову не підведе. Також очікується поліпшення всіх показників, пов'язаних зі здоров'ям.

Близнюки

Бачачи сумніви і коливання Близнюків, друзі-приятелі навперебій намагаються взяти участь у їхній долі шляхом роздачі великої кількості, що  найчастіше суперечать один іншому безкоштовних порад. Поради, звичайно, річ хороша, але Близнюкам варто постаратися все ж знайти нехай один єдиний, але свій варіант і невідкладно розпочати згідно йому діяти. Своя сорочка ближче до тіла.

Рак

Перешкоди Раків не лякають, а навпаки, розохочують. Раки готові дати бій будь-якому прояву несправедливості, який, як вони вважають, предостатньо накопичився в нашому світі, і проявлять підвищену вимогливість до себе і оточуючих. Але, незважаючи на це, у вигляді Раків проглядається щось романтичне. Так і є! Раки - Дон Кіхот Нового часу. І напевно Раків десь чекає чарівна Дульцинея...

Лев

Пристрасність і сексуальність, енергія і теплота. Любов до життя, агресивність у поєднанні з шармом, поєднання непоєднуваного, гармонія протилежностей. Навколишні знаходять у вигляді Левів щось магічно-фатальне. Бути добрим чудодєєм, або підступним чорнокнижником - вирішувати тільки Левам.

Діва

Вдалий бізнес, подарунки долі, повагу оточуючих, трепет недоброзичливців. Дивлячись на Дів, інший скаже: "Ох, і везе ж деяким! Напевно, у нього скрізь схвачено!". Мабуть, є сенс поділитися новою задумкою з товаришем (партнером), тим більше, що він також є в ній дійовою особою. Зараз - найкращий для цього час.

Ваги

 Про Терезів можна сказати: "Він завжди тут як тут!". І це є відмітна особливість Ваг цього тижня. Як це виходить, Ваги не знають самі. Схоже, зірки пішли Терезам назустріч і зробили так, щоб у потрібний момент вони при бажанні могли зробити потрібну дію. Тільки от біда - це бажання виникає набагато рідше, ніж хотілося б. Значить, Ваги будуть свідком і очевидцем. Це теж цікаво.

Скорпіон

Зараз емоції і людський фактор відіграють важливу роль. Не ігноруйте їх: якщо у людини, з якою вам потрібно вирішити будь-які питання, поганий настрій, не варто лізти на рожен, почекайте.

Стрілець

 Не Стрільці почали боротьбу за лідерство всередині маленького колективу, не їм її і закінчувати. І, хоча до відкритої конфронтації дуже далеко, колізії можуть розгорітися неабиякі. Особисто Стрільцям зарахується те, що вони, незважаючи на інших, просто продовжать робити свою справу.

Козеріг

Козероги азартні, але не люблять програвати. І, якщо це все ж таки трапляється, довго оскаржують рішення арбітра, тому то і отримують «жовті картки». А як артистично з абсолютно невинним виглядом Козероги порушують правила! Воістину, в особі Козерогів світ втратив талановитого артиста.

Водолій

 Водолії постійно твердять, що "все не так", але на питання, що саме не так і як має бути насправді вони дадуть відповідь важко. Швидше за все, тут справа в настрої, а не в реальному стані речей. У всякому разі, Водолії демонструють бунтарські настрої, неймовірну активність у пропаганді своїх поглядів (які, до речі, самі можуть часто змінюватися) і непоступливість у суперечках.

Риби

Якщо Риби вважають, що їм щось дано "згори", на всяк випадок їм варто перевірити цей факт реакцією "знижено". Стовідсоткова гарантія. Якщо реакція оточуючих не підкреслено-поважна, а вздорно-глузлива, то, швидше за все, у Риб просто невелике загострення манії величі. Нічого страшного, вона, як нежить, пройде сама.