Гороскоп на 27 серпня 2015 року

Четвер, 27 серпня 2015, 01:27
Овен Овни повні оригінальних ідей, якими з радістю поділяться з навколишніми людьми. Вас чекає виступ на публіці. Зав'яжіть співпрацю з тими, хто вас підтримає в скрутну хвилину. Якщо Овни не втратять оптимізм, то в корені змінять своє життя в кращу сторону.
Гороскоп на 27 серпня 2015 року

Телець

Якщо Тельці вирішать, що чоловік їх морально пригнічує, то в сім'ї розгориться конфлікт. Гороскоп не радить йти на поводі у емоцій і бути м'якше до партнера. Можливо, що ваші претензії на адресу родичів необгрунтовані. Тельцям не слід тримати на них образу, інакше виникнуть непорозуміння.

Близнюки

Близнюкам цей день обіцяє масу неприємних ситуацій. Половина з них буде пов'язана з фінансовим станом і авторитетом. Намагайтеся діяти 27 серпня 2015 року за перевіреною схемою: «Довіряй, але перевіряй». Можливо, що компаньйони з бізнесу намагаються обвести Близнюків навколо пальця.

Рак

Сьогодні Ракам захочеться кардинально змінити не лише своє життя, але і обстановку у будинку. Гороскоп радить зробити ремонт або перепланування житла. У Раків для цього досить коштів, бажання і фізичних сил. Головне, не переходьте межі розумного, щоб все зробити якісно і швидко.

Лев

Львів 27 серпня 2015 року може серйозно підвести людина, на яку вони розраховували. Звертаючись в державні органи, вам слід заручитися підтримкою впливових осіб. Не проявляйте по відношенню до чоловіка ревнощі, інакше розгориться скандал. Зробіть акцент на власному здоров'ї.

Діва

Сьогодні Діви допомагатимуть близьким людям, роблячи це абсолютно безоплатно. Гороскоп радить морально підтримати тих людей, які цього щиро потребують. Діви виступатимуть завзятими борцями за правду. Вам самим буде приємно, якщо ви візьмете участь в життя родичів і друзів.

Ваги

Цього дня Ваги будуть поглинені турботою про власних дітей.  Вагам слід зайнятися своїм іміджем. Ви можете відвідати салон краси і пройтися по модних бутиках у пошуках нового одягу. Сприятливий час для перетворення!

Скорпіон

На Скорпіонів сьогодні розраховуватимуть всі – друзі ,колеги і родичі. Вам під силу здійснити заповітні бажання близьких людей. Гороскоп радить Скорпіонам організувати відпочинок на свіжому повітрі. Завдяки цьому, ви знову зарядитеся позитивом і приємно розслабитеся на природі.

Стрілець

Якщо Стрільці сьогодні проявлять упевненість і кмітливість, то досягнуть значних успіхів в роботі і особистому житті. Розподіліть свої справи 27 серпня 2015 року так, щоб їх виконання не стало для вас важким тягарем. Стрільцям властиво активно і з ентузіазмом впроваджуватися в нову сферу діяльності.

Козеріг

Козероги з ранку будуть націлені на активну роботу. Тим паче, що сил у них для цього цілком вистачить. Гороскоп радить не замикатися в собі, а працювати в колективі. Козероги зможуть зробити запаморочливу кар'єру, якщо в потрібне русло направлять свою енергію. Головне, морально не давити на колег.

Водолій

27 серпня 2015 року Водоліїв чекає серйозна розмова з дитиною. Особливо, якщо в сім'ї є діти підліткового віку. Знайдіть потрібні слова для підтримки і робіть залежно від ситуації, що склалася. Водолії  зможуть уберегти дитину від багатьох неприємностей, якщо будуть з ним поруч.

Риби

Риби цього дня будуть просто на розхват! Друзі запросять вас на зустріч або в розважальний заклад. Ви і самі будете на рідкість гостинні. Гороскоп рекомендує Рибам порозумітися з тими людьми, з якими ви раніше конфліктували. Постарайтеся добре відпочити, щоб прогнати хандру.