Гороскоп на 28 серпня 2015 року

П'ятниця, 28 серпня 2015, 02:27
Овен Гороскоп радить Овнам розширювати свої зв'язки і розпочати співпрацю із зарубіжних партнерів. Багато хто відправиться у відрядження або візьме путівку на море. Постарайтеся поїхати на відпочинок разом з коханою людиною. Овни не лише чудово проведуть час удвох, але і зміцнять стосунки.
Гороскоп на 28 серпня 2015 року

Телець

Маленькі Тельцям сьогодні припаде нелегко під час спілкування з батьками. Дорослі будуть  часто дратуватися через дрібниці і пред'являти надто багато вимог на адресу дитини.Тельці-батьки повинні м'яко пояснювати дітям те, що треба знати на даний момент.

Близнюки

У Близнюків очікується сьогодні маса непорозумінь в особистому житті. Якщо ви ще не перебуваєте в шлюбі з обранцем, то вам слід замислитися про спільне життя. Гороскоп не радить перевіряти почуття коханої людини на міцність. Сімейним Близнюкам слід налагодити відносини з чоловіком.

Рак

Раки цього дня затіють капітальний ремонт квартири або будинку. До речі, запитайте родичів, чи згодні вони на такі масштабні зміни? В процесі активних домашніх робіт 28 серпня 2015 року Раки можуть часто сперечатися і навіть посваритися з членами родини. Намагайтеся будь-які питання вирішувати спільно.

Лев

За ту роботу, яку якісно виконають Леви, керівництво нагородить їх грошовою премією. Колеги теж щиро захоплюватимуться вашою майстерністю. Гороскоп радить Левам не ігнорувати увагу тих, хто до вас давно відчуває симпатію. Спирайтеся на інтуїцію, плануючи нові проекти.

Діва

Багатьом захочеться приділити час особистому життю, але роботу теж запускати не можна. Намагайтеся 28 серпня 2015 року стати універсальним і виконати усі справи. Інакше, Дів чекає серйозна розмова з начальством.

Ваги

Гороскоп передбачає Вагам морочливий і метушливий день. У справах можлива тяганина, а в паперах неточності. Ваги піднесуть начальству свої оригінальні проекти. На жаль, керівництво багато з них не затвердить. Вам необхідно мислити об'єктивно, щоб надалі такі ситуації не виникали.

Скорпіон

Скорпіонам сьогодні доведеться присвятити час дітям. Ви зробите дитині не лише моральну підтримку, але і матеріальну допомогу. 28 серпня 2015 року посприяйте тому, щоб підліток поступив у навчальний заклад. Скорпіони не повинні жаліти грошей на подарунки і розважальні заходи.

Стрілець

Цього дня Стрільці зав'яжуть нові знайомства, які благотворно відіб'ються на їх професійній діяльності. Гороскоп радить зайнятися підвищенням кваліфікації, щоб почувати себе на роботі гідно і упевнено. Стрільці поступлять в інститут або запишуться на спеціальні курси.

Козеріг

28 серпня 2015 року Козероги можуть без проблем зміцнити свій матеріальний стан. Багато хто надасть допомогу впливовим особам, на яких вони навіть не розраховували. Проявіть мудрість і дипломатію, спілкуючись з діловими партнерами. Козероги легко здолають перешкоди і підвищать авторитет.

Водолій

Для того, щоб піднятися вгору по службі, Водоліям необхідно зайнятися самоосвітою. Завдяки навчанню, ви зарекомендуєте себе, як істинного професіонала своєї справи. У Водоліїв великий потенціал і можливості. Гороскоп радить підвищувати авторитет в очах колег і керівництва.

Риби

Рибам сьогодні можна без сумнівів організувати далеку поїздку. Ваше матеріальне становище не створить для цього ніяких труднощів. Якщо докладете зусиль, то 28 серпня 2015 року обіймете більш високу посаду на роботі. Риби займуться пошуком нової і перспективної сфери діяльності.