Гороскоп на 29 серпня 2015 року

Субота, 29 серпня 2015, 00:07
Козеріг. Не виключено, що сьогодні Козероги будуть щасливі в любові. У їх сім'ях встановиться мир і благополуччя. Незважаючи на серйозне відношення до своїх обов'язків, не будьте занадто похмурі. Корисно іноді пожартувати і повеселитися.
Гороскоп на 29 серпня 2015 року

Водолій. У кінці місяця Водолія закрутять у вихорі свята, побачення і т. д. Він веселитиметься і вестиме світський спосіб життя. Іноді його оригінальною особою захоплюватимуться. Використайте свій успіх для просування справи, і у кінці року ви відзначите свій великий успіх.

 Риб. Матеріальне становище Риб може змінитися до кращого. Можливі грошові надходження від вашого хобі. Риби творчих професій вигідно продадуть свої творіння. Непоганий момент для відпочинку та відпустки.

Овен. Сьогодні може бути уразлива ендокринна система Овнів. У багатьох відзначатиметься апатія, байдужість до всього. У цей період потрібна помірність в їжі і акуратність в дієтах. Слід пам'ятати, що вам протипоказані будь-які голодування; це пов'язано з ендокринною системою - найбільш ослабленим місцем організму.

Телець. День символізує зниження енергетики, послаблення імунітету і уваги. У кінці місяця небажано вирушати в далекі подорожі зі зміною клімату і їжі. Будьте уважні на вулиці. Бережіть себе!

Близнюки. Устосунках з обранцем можлива деяка відчуженість.  Незважаючи на свою зовнішню незалежність, ви дуже ранимі і потребуєте любові, турботи близьких, друзів.

Рак. Саме сьогодні Раки з головою поринуть у світ пристрасті. Якої думки на цей рахунок дотримуються зірки? Вони дають своє благословення наполегливій і напористій людині. Якщо Рак задумав щось зробити, його неможливо відрадити. Але якщо він дізнається, що у нього з'явився конкурент або суперник, він тут же завершить задуману операцію і залишить суперника ні з чим. Закохуйтеся, осмілюйтеся: ваші потаємні бажання збудуться, тільки проявіть наполегливість і не пасуйте перед труднощами. Перешкоди ляжуть, якими б непереборними вони не здавалися. Але, поставивши перед собою мету, ніколи не йдіть напролом, а робіть обхідні маневри навколо жаданого об'єкту, не випускаючи його з поля зору.

Лев. Сьогодні Леви не відрізнятимуться доброзичливістю і не схильні афішувати свої емоції. Бізнесменам самий час притягати спонсорів. Зате закохані можуть втратити свої позиції. Не слід вирушати в поїздку наодинці, інакше в дорозі, особливо за кермом, вам загрожує небезпека.

Діва. У взаємовідносинах між батьками і дітьми все складеться відмінно. Діви зроблять багато що, щоб допомогти своєму ближньому, і завоюють його довіру. У сім'ї все повинно бути гармонійне, якщо кожен пам'ятатиме про свої зобов'язання.

Ваги. Положення планет дозволить вам вчинити переворот в любовній сфері. Посилюється сексуальний потяг. Жінки дуже привабливі. Якщо ви отримаєте запрошення у гості - погоджуйтеся, не роздумуючи.

Скорпіон. Об'єм витрат може значно зрости у зв'язку з потребою дітей в навчанні або з дорогою поїздкою. Визначте пріоритети у своїх витратах. Навчання і справа - передусім!

Стрілець. У багатьох представників цього знаку зростуть не лише товариськість, почуття патріотизму і тяга до гармонії, але і амбітність і марнославство. Від добра -добра не шукають. Приймайте те, що йде до вас, і не намагайтеся щось різко міняти.