Гороскоп на 31 серпня 2015 року

Понеділок, 31 серпня 2015, 01:54
Знак місяця - Діва (24 августа- 23 вересня).
Гороскоп на 31 серпня 2015 року

 Овен. Якщо Овни на виробництві є простими службовцями, то сьогодні вони зможуть обійняти більш високу посаду. Для цього 31 серпня 2015 року вам необхідно проявити себе, як істинного професіонала. Овнам, які займаються політикою і громадськими справами, має відбутися немало важливих справ.

Телець. Тельцям цього дня захочеться пуститися в усі тяжкі. Гороскоп радить бути обережніше з алкоголем і наркотичними засобами. Інакше, можна потрапити в лікарню з інтоксикацією організму. Це особливо торкається Тельців-підлітків. Виключіть урочистості, сімейні застілля і вечірки.

Близнюки. Якщо близькі стосунки з обранцем давно себе зжили, то Близнюкам цього дня не варто за них чіплятися. 31 серпня 2015 року варто розібратися у своїх почуттях і розповісти про все коханій людині. Близнюкам не варто різко розривати зв'язок з чоловіком. Будьте послідовні в діях.

Рак. Раки сьогодні трохи засумують без особливої причини. Гороскоп радить не відмовлятися від моральної підтримки і порад близьких друзів. Вам необхідно дорожити тими людьми, які завжди поруч. Після задушевної бесіди Раки вмить заспокояться і оптимістично подивляться в майбутнє.

 Лев. 31 серпня 2015 року Левам належить виконати масу справ. Багато хто займатиметься навчанням, а хтось підпише вигідні проекти. Якщо Левам належить виступити перед аудиторією, то їм слід бути упевненіше і об’єктивніше. Налагоджуйте стосунки з партнерами, які підтримають вас у бізнесі.

Діва. Гороскоп радить Дівам вивчати іноземні мови. Можливо, що скоро вам знадобляться такі знання на новій роботі. Багато хто відправиться працювати за кордон. Не бійтеся кардинально змінити ритм і спосіб життя. Дівам підвернеться щасливий шанс, який буде невибачний.

Ваги. Ваги сьогодні будуть справжніми ентузіастами і відчайдушними альтруїстами. Завдяки цьому, ви зможете, що завгодно продати і здійснити вигідну операцію. 31 серпня 2015 року Ваги можуть вкладати фінанси у будь-які заходи. Будьте економніші, щоб в майбутньому не залишитися без копійки в гаманці.

Скорпіон. Імунітет Скорпіонів ослаблений, що спричинить застуду і вірусні інфекції. Гороскоп радить більше відпочивати, раніше лягати спати і правильно харчуватися. Контролюйте настрій, щоб не зашкодити своїм негативом близьким людям. Скорпіонам буде складно в стосунках з обранцем.

 Стрілець. 31 серпня 2015 року Стрільців чекають грошові проблеми. Ваші емоції зашкодять в серйозних справах, тому намагайтеся уникнути сутичок з керівництвом. Якщо Стрільці запланували щось нове, то їм треба створити міцну базу. Проявляйте ініціативу і прислухайтеся до внутрішнього голосу.

Козеріг. Козерогам сьогодні не варто засмучуватися з приводу того, що їх робота не оцінена належним чином. Можливо, що пізніше за колегу і начальство вас заохотять за оригінальні проекти. Гороскоп радить Козерогам не втрачати самовладання і тримати ніс за вітром! Скоро вам запропонують цікаву роботу.

Водолій. Цього дня Водолії занадто легковажно відноситимуться до багатьох речей. Це стосується не лише особистого життя, але і роботи. 31 серпня 2015року ви познайомитеся з обранцем в соціальних мережах, магазині або, прогулюючись по парку. Водоліям треба проявити щедрість і такт по відношенню до партнера.

 Риби. Риби сьогодні будуть у нестямі від тих подій, які підкине їм доля. Ви будете повні яскравих емоцій і пристрасних почуттів. Гороскоп обіцяє Рибам масу нової і важливої інформації. Більше спілкуйтеся з навколишніми людьми, щоб з кожною хвилиною дізнаватися щось захоплююче і корисне для себе.