Гороскоп на 6 вересня 2015 року

Неділя, 6 вересня 2015, 00:15
Овен Різнобічні і захоплюючі Овни, на цьому тижні перевершили самих себе, знайшовши ще як мінімум одне захоплення. Воно з'явиться, як любов з першого погляду, і підкорить Овнів надовго. В середньому, для Овна поняття "надовго" в такому випадку коливається десь між двома днями і двома місяцями.
Гороскоп на 6 вересня 2015 року

Телець

 На цьому тижні близькі будуть почувати себе поруч з Тільцями як за кам'яною стіною - з одного боку комфортно і захищено, з іншого боку обмежено. Що поробиш, такі якості будь якої кам'яної стіни... Будь-які придбання для дому (в набагато меншій мірі для офісу) будуть надзвичайно вдалі.

Близнюки

 Близнюків чекає складний тиждень. Як кажуть у таких випадках, його потрібно просто пережити, перетерпіти, протриматися. Зараз неабияка енергія Близнюків, як морський прибій, буде розбиватися об неприступні скелі обставин.

Рак

"Прогнило щось у Датському королівстві" - як Гамлет подумали Раки, зіткнувшись на роботі з незрозумілими проблемами у відносинах. Особисто Раків вони особливо не стосуються, але все одно їм дуже хочеться в цьому розібратися.

Лев

Серце не воює з розумом, а душа з тілом. Все просто, гармонійно і природно. У відносинах із протилежною статтю Леви на цьому тижні будуть відчувати себе розкуто, те ж саме відчуває і партнер, і це дає п'янке відчуття повної гармонії - без слів і без умовностей. Як говорить Писання, зараз Леви є "одна плоть".

Діва

На цьому тижні Дів чекає гарне становище, добробут, успіх у справах, допомога друзів, наполегливість у досягненні поставлених цілей. Дівам не про що турбуватися, вони все роблять правильно, а якщо трапляються промахи, то провини Дівам в тому немає. У таких випадках у нас кажуть: "Не доля", а в Індії: "Це карма".

Ваги

На цьому тижні Терезам буде належати право вибору дії, що означає право вибору подальшої долі. Терезам варто вибрати з численних варіантів той, на який вказує не розум, а душа, і тоді Ваги будуть щасливі. Інша справа, що не кожному дано знати, чого бажає душа в дійсності, але це справа поправимо. Терезам варто запитати самих себе: "Що, на мою думку, в цій картинці не так?" і діяти відповідним чином.

Стрілець

Кипучесть і непосидючість Стрільців на цьому тижні приходиться не дуже по душі близьким, вони намагаються давати Стрільцям поради, щоб якось направити їх активність в більш продуктивне русло. Зірки рекомендують Стрільцям не йти відразу в глуху оборону, а прислухатися до того, що вони говорять.

Козеріг

 На цьому тижні Козероги будуть настільки раціональними і економними, що з боку це будуть виглядати більш забезпеченими, ніж насправді, людьми. Козерогам варто постаратися не забутися, увійшовши в цю дуже приємну роль. Здобуте з працею іноді разюче легко втрачається.

Водолій

 Водолії віддають перевагу самому правильному із критеріїв вибору: подобається - не подобається. На другому місці з великим відставанням: корисно - шкідливо, і зовсім вже десь далеко позаду: вигідно - не вигідно. І при всьому цьому не можна сказати, що бізнес опиниться в загоні. Як завжди, шляхи Господні несповідимі.

Риби

 У своїх промовах Риби частіше, ніж звичайно, говорять істину - не заради вигоди, не заради красного слівця, а заради бажання зробити діалог більш захоплюючим і емоційним. При цьому Риби, роблячи круглі чесні очі, готові клястися, божитися і хреститися: "Ось ті хрест, все - чистісінька правда!".