Гороскоп на 17 вересня 2015 року

Четвер, 17 вересня 2015, 00:58
Овен Вдалий день в особистому житті, творчій сфері і любові. Нейтральний період у сфері бізнесу і здоров'я, для звернення в державні структури.
Гороскоп на 17 вересня 2015 року

Телець

Приділіть увагу собі, своїй зовнішності і особистому життю! Друга половина дня вдала для фінансових вкладень у бізнес або отримання невеликого прибутку, а також для зміцнення здоров'я.

Близнюки

Несприятливий день у сфері фінансів. Ризикові заходи, потреби дітей і коханої людини спричинять зайву витрату грошей. Вдалий період у бізнесі і кар'єрі.

Рак

нестабільний день в кредитно-фінансовій сфері. Безперспективні операції з безготівковими коштами. Будьте уважні при оформленні документів і договорів з діловими партнерами.

Лев

Аварійно-небезпечний день! Будьте обережні в дорозі і роботі з електроприладами! Успішні переговори. Вдалий період в творчій діяльності, любові і особистому житті.

 Діва

День, що вимагає організованості і дисципліни! Хороший час для планування, відвідування повчальних семінарів і тренінгів. Вихідний можна провести в колі друзів і родичів.

Терези

Нестабільний день в стосунках з членами сім'ї і керівництвом. Вдалий час для вирішення житлово-побутових питань. Важкий період у сфері партнерських стосунків і кар'єри.

Скорпіон

Складний день в особистому і сімейному житті! Невдалий час для скороспішних рішень, незапланованих покупок, пошуку або зміни роботи. Недоречні зміни стилю і зовнішності.

Стрілець

Хороший день для творчої діяльності, відпочинку і спілкування з дітьми і коханою людиною. Ранкойи час вдалий для пошуку нових бізнес-партнерів і вирішення фінансових питань.

Козеріг

Вдалий день для реалізації творчих задумів і пошуку нових ідей. У стосунках з коханою людиною беріть ініціативу у свої руки. Друга половина дня підходить для покупок.

Водолій

Відповідний день, аби продемонструвати свої таланти. Друга половина дня невдала для підписання договорів, проведення презентацій і отримання консультацій у юристів.

 Риби

Нестабільний день у сфері бізнесу і здоров'я. Незручний час для звернення до державних і банківських установ. Невдалий момент для оформлення юридичних документів.