Гороскоп на 19 вересня 2015 року

Субота, 19 вересня 2015, 00:23
Овен На цьому тижні планети обіцяють Овнам успіхи на всіх фронтах. На службі відкриються нові перспективи, і зміцниться ваш авторитет, але не варто втрачати пильність, інакше приливна хвиля ентузіазму ризикує накрити вас з головою. Кінець тижня і зовсім краще присвятити справах сімейним. Це стосується навіть самотніх Овнів, на горизонті в особистому житті яких може з'явитися нова любов. У плані здоров'я саме час почати робити зарядку або бігати вранці, енергії на це у вас вистачить з лишком.
Гороскоп на 19 вересня 2015 року

Телець

У питаннях кар'єри Тельців чекає досить рівний, хоча й напружений період. Бажання змін може штовхнути вас на ризик, але планети настійно радять не кидатися грудьми на амбразуру, особливо якщо немає гідних перспектив. Необдумані вчинки можуть похитнути і ваші стосунки зі знайомими, а вам зараз як ніколи потрібна підтримка. Сімейних представників знаку чекає примирення, на свободу, яку цінують самотність Тельців може зазіхнути нова любов. Стрес загрожує вдарити по вашому організму, запишіться на масаж або знайдіть розраду в йозі.

Близнюки

Середина вересня обіцяє стати для Близнюків найпліднішим часом осені. Колосальні запаси енергії, що дрімали в вас, допоможуть домогтися успіху і поправити фінансові справи. Зараз саме час просити підвищення або змінити місце роботи. В особистих стосунках Близнюки, відчувши себе улюбленими, будуть готові цілком і повністю присвятити себе партнеру. Задумайтеся про зміну способу життя - віддайте перевагу більш легкій їжі або запишіться у спортзал.

Рак

Цей тиждень обіцяє стати вельми стомлюючим для представників знаку Рак. Внутрішнє занепокоєння загострить давно назріваюче почуття нестабільності, і зараз саме час нарешті прислухатися до нього і прийняти сміливе рішення. В особистому житті налаштуйтеся на грайливий лад. Легкий флірт дозволить сімейним Ракам освіжити стосунки, а вільним - завести нові романтичні знайомства. Більше спіть і не їжте на бігу - і ваше тіло скаже вам спасибі.

Лев

Наділені вродженою діловою хваткою Леви можуть розраховувати на підвищення. Зміцнився авторитет і нові перспективи - все це результат ваших методичних зусиль. Насолоджуватися заслуженим визнанням завадять лише фінансові труднощі, але невдовзі становище налагодиться. Особисті стосунки відійдуть для вас на другий план - в цей період Левам доведеться рятувати чужу любов. Напруга внутрішніх ресурсів може позначитися на самопочутті, так що не варто недооцінювати значення здорового сну.

Діва

Жага нових вражень тягне Дів до нових подвигів. У цей неоднозначний період важливо перенаправити потенціал прагнення до кардинальних змін на вирішення нагальних кар'єрних проблем - в цьому випадку ваш авторитет істотно зросте, а фінансове становище дозволить спати спокійно. Любовний гороскоп обіцяє Дівам неспокійний період: відгукнуться старі помилки і недоліки у відносинах. Не перевтомлюйтеся, зараз стрес - ваш головний ворог.

Ваги

Для Терезів прийшов час втілення намічених планів - і обставини, і люди зараз працюють на вас. У роботі та бізнесі чіткий план допоможе Терезам лавірувати між підводних каменів і залишитися на плаву. Головне не піддаватися на провокації і не втрачати самовладання. У справах сердечних настав час для чесності - все, сказане вам, буде сприйнято правильно. Нервове напруження обіцяє Терезам головні болі і проблеми зі шлунком.

Скорпіон

Минуле літо пішло Скорпіонам на користь: прилив сил та ідей відкриє перед представниками цього знака нові професійні горизонти. Зараз саме час вчитися новому, розширювати сферу інтересів або шукати джерело додаткового доходу. Над особистим фронтом згущуються хмари, але відверта розмова допоможе уникнути будь-яку  сварку. У поривах звершень не забувайте про здоров'я. Особливо пильної уваги потребують горло - навіть легке нездужання не можна пускати на самоплив.

Стрілець

На початку тижня Стрільці будуть балансувати на межі успіху. Всього один крок відокремлює вас від заслуженого визнання, але в цей період краще почекати з вирішенням важливих завдань. Проявіть терпіння і готуйтеся пожинати плоди своїх ранніх зусиль. Якщо щось в житті Стрільців і вимагає активних дій, так це особисте життя. Довгоочікувана любов сама у віконце НЕ влетить, тому самотнім Стрільцям доведеться взяти ініціативу у свої руки, сімейним ж представникам цього знаку варто чекати приємних сюрпризів від своїх половинок.

Козеріг

Козероги буквально вирують енергією. Відмінне самопочуття, дружня підтримка і витає у повітрі романтика створюють ідеальну обстановку для активних дій і сміливих звершень. Однак не поспішайте спочивати на лаврах - в кар'єрних питаннях зірки обіцяють вам напружений період. На службі вам буде потрібно задіяти весь професійний досвід, щоб прийняти непросте рішення або взятися за розробку нестандартного проекту. Проявіть стійкість - і до кінця місяця все прийде в норму.

Водолій

Водоліям зірки радять взяти перепочинок - всіх грошей не заробити, та й на фінансовий успіх вам зараз розраховувати не доводиться. Моральне виснаження і дратівливість тільки посилять проблеми на роботі, тому зараз саме час змінити обстановку, зайнятися благоустроєм будинку або налагодженням відносин зі своїм партнером. Ні в якому разі не перенапружуйтеся, ваше здоров'я, що похитнулося жадає спокою.

Риби

Цей тиждень буде сприятливим для підкорення професійного Олімпу. Добре попрацювали раніше Риби отримають заслужене заохочення і фінансову винагороду. Зайнятість на роботі призведе до затишку на особистому фронті, тому не забувайте приділяти увагу своїй половинці або ж не припиняйте її пошуки. Що стосується здоров'я, планети рекомендують вам уважніше дивитися під ноги - можливі удари і переломи