Гороскоп на 22 вересня 2015 року

Вівторок, 22 вересня 2015, 01:12
Овен Для Овнів — у багатьох справах можуть бути зволікання і перешкоди, і не тільки у вас. В цей час небажаний ризик у фінансовій сфері, небажано починати бізнес, робити дорогі покупки. Незважаючи на перешкоди, у вас можуть бути успіхи в діяльності, пов'язаної зі сферою розваг, роботою з дітьми та молоддю.
Гороскоп на 22 вересня 2015 року

Телець

Тельці не йдіть на поводу у своїх бажань і боріться з шкідливими звичками. Зараз для цього саме час. Згадайте про те, що за так звані задоволення ви розраховуєтесь здоров'ям і зовнішнім виглядом. Тому геть сигарети та хай живуть очисні процедури! Вони позбавлять вас від нездужань і змусять всі органи працювати злагоджено.

Близнюки

На цьому тижні Близнюки будуть розриватися між роботою і домом. Не виключені сутички з родичами і колегами, матеріальна нестабільність і душевний дискомфорт. Не йдіть на стежку війни, краще розкуріть люльку миру. До вихідних справи прийдуть в норму. а колись занедбане хобі принесе задоволення.

Рак

У народжених під знаком Раку, на цьому тижні імовірна напруженість у відносинах з коханим. Загострення суперечностей може статися зовсім несподівано. Тренуйте реакцію, щоб бути готовою до такого повороту подій. Не бійтеся першою підняти білий прапор, і тоді найближчим часом на любовному фронті настане перемир'я.

Лев

У Львів в домі запанує атмосфера повної довіри. Сприятлива сімейна ситуація збережеться до кінця місяця. Значимий день — 24 вересня, коли терміново знадобиться вирішити деякі матеріальні проблеми, пов'язані з будинком.

Діва

На цьому тижні Діви нарешті зрозуміють, хто вам друг, а хто — ворог. Завантаженість на роботі загрожує охолодженням відносин з родичами. До того ж вам нагадають про грошовий борг. На початку тижня чекайте фінансової підтримки від батьків — вона виявиться дуже до речі. У суботу упорядковувати житло, а неділю краще присвятити культурному дозвіллю.

Ваги

На початку тижня Терезам буде дуже затишно під крильцем обранця. Нехай він все вирішує сам і відповідає один за двох — це так приємно! Завдяки впливу Венери незабутні відчуття вам належить пережити в середу і в четвер. Але вже в неділю вам набридне роль веденої і захочеться самостійності.

 

Скорпіон

Тиждень готує Скорпіонам випробування, з яким швидше за все вони впораються. При цьому відносини з колегами по роботі не будуть гладкими. Не форсуйте події, зараз найрозумніше почекати. У вас буде шанс попрацювати над помилками. На початку періоду батьки допоможуть грошима, а до кінця тижня можливий фінансовий підйом.

Стрілець

Стрільці, запасіться витримкою і терпляче чекайте кращих днів. Не пред'являйте надто великих вимог до цього часу. Тиждень пройде для вас рівно — без великих перемог, але і без поразок. А це вже непогано! Стримайте свої амбіції, будьте обережні в транспорті і зосередьтеся на розгрібанні поточних справ.

Козеріг

Перша половина тижня для Козерогів буде цілком сприятливою. Особливо понеділок і вівторок. У ці дні ваші стосунки з коханою людиною будуть розвиватися плавно і гармонійно. Невеликі хмарки пропливуть над вами лише в неділю.

Водолій

Водолії, відмахніться від побутових турбот і проблем! У вас є справа важливіша — це ви самі. Частіше бувайте на свіжому повітрі, намагайтеся отримувати більше позитивних емоцій. У неділю існує небезпека нервових зривів — щоб не завдати шкоди організму, постарайтеся тримати себе в руках. Утримайтеся від невиправданого вживання ліків, бережіть печінку.

Риби

Риби, людина, яку ви досі вважали самим рідним, раптом почне дратувати. Це буває. Не поспішайте розлучатися, краще пару тижнів відпочиньте один від одного. А там видно буде. Аспекти, які вибудовуються планетами, говорять про можливості цікавого знайомства. Яскраві враження очікуються в п'ятницю і суботу. Правильно розпорядитися цим подарунком долі.