Гороскоп на 24 вересня 2015 року

Четвер, 24 вересня 2015, 00:20
Овен Сьогоднішній день - відмінний період для матеріальної сфери. Ви на шляху до збільшення доходів. Любовні побачення і спілкування з приятелями пройдуть чудово. Не відкладайте візити у банк і інші фінансові органи. Будьте гнучкими при контактах з людьми, і тоді ви легко ладнатиме як з домочадцями, так і з колегами.
Гороскоп на 24 вересня 2015 року

Телець

Вплив планет відобразиться в підвищеній стомлюваності, сонливості, зниженні тонусу. Емоційний заряд Тельців вичерпується. Перенесіть на пізніший період ділові зустрічі з малознайомими партнерами.

Близнюки

Вплив планет негативно позначиться на діловій і фінансовій сфері діяльності Близнюків. Особливо обачними мають бути люди, пов'язані з громадськими фінансами, - яке-небудь порушення відгукнеться великими неприємностями.

Рак

День символізує мрії, що збулися. Все, що заплануєте, матимете у своєму багажі. Сприятливі контакти, накопичення інформації, торгові угоди, подорожі, проектування нових справ. Намагайтеся не запрошувати гостей.

Лев

Збільшена товариськість і комунікабельність зроблять вас незамінним учасником дружніх посиденьок, під час яких відбудуться знайомства з цікавими особами. Покажіть себе з кращого боку, але не беріться за виконання відповідальних доручень.

Діва

Сприятливе вкладення великих коштів в підприємства, які згодом виявляться непотрібними, занадто дорогими і не принесуть реальної віддачі. Вирішуйте проблеми традиційними, знайомими вам методами і в строк. Вечір четверга краще провести у спокої і самоті.

Терези

Сьогодні вас може турбувати печінка. Крім того, вірогідні емоційні перевантаження. Виключіть зі свого раціону копчені і жирні блюда. Можливо, вам варто освоїти танець живота? Він корисний як для фігури і настрою, так і для поліпшення травлення.

Скорпіон

Безліч дрібних і невідкладних справ завадять вaм зробити правильний вибір. Враховуючи труднощі з вибором, ви зможете вирішити свої завдання лише разом з партнерами, які вас розуміють. Не залучайте до справи своїх близьких друзів, оскільки фінансові стосунки несумісні з дружніми.

Стрілець

Завдяки романтичному настрою ви будете здатні ідеалізувати предмет ваших почуттів. Потім візьме верх звична прагматичність, і вам навряд чи вдасться приховати роздратування. Постарайтеся знайти дипломатичне рішення конфліктних ситуацій.

Козеріг

Вибір ефективного партнерства може стати вашим головним завданням в усі подальші дні. Окрім укладення договорів, до кінця місяця вірогідні також таємні переговори, які потім дозволять вам отримати додаткові інвестиції по закритих каналах. У кінці дня уникайте фінансових махінацій - це пастка.

Водолій

Незважаючи на уявну суворість, у вашу душу може заглянути глибоке почуття. Воно зуміє перевернути ваш внутрішній світ настільки, що ви будете здатні забути про справи і матеріальне благополуччя своєї сім'ї. Пам'ятайте про те, що прийде час відповідальності і вам не уникнути безсонних ночей, сліз і душевних ран.

Риби

Комунікабельність і товариськість Риб залишаються дуже високими. Проте інформація, що надходить,  може мати дуже подвійний характер, а помилки, зайвий клопіт і непотрібні зустрічі можуть привести до розчарувань, а то і до серйозних матеріальних втрат. У цей період слід дотримуватися обережності при зустрічах і спілкуванні.