Гороскоп на 25 вересня 2015 року

П'ятниця, 25 вересня 2015, 01:54
Овен Життєвий потенціал Овнів в першій половині дня залишається дуже невисоким, тому вірогідні захворювання, послаблення життєвого тонусу, можливі також проблеми в стосунках з оточенням. Ваші хвороби не фатальні. Їх цілком можна уникнути при розумному способі життя, здійснюючи профілактичні заходи зі зміцнення здоров'я.
Гороскоп на 25 вересня 2015 року

Телець

Безліч зустрічей і контактів, досить активне громадське життя можуть закрутити, як у вирі, більшість представників цього знаку. Будьте готові в полеміці завоювати цікаву вам людину, зробити з супротивника прихильника вашого розуму і таланту.

Близнюки

Не виключено, що ваші конкуренти приймуть ряд важливих документів, що впливають на цінову політику, що може ускладнити вашу діяльність. Присвятіть весь день наведенню ладу у фінансових документах, потім зверніть увагу на кореспонденцію.

Рак

Вірогідні проблеми в сім'ї, на роботі, хоча великих неприємностей і конфліктів з коханими або партнерами з бізнесу не станеться. Вам треба уникати легковажної поведінки, яку можна було б тлумачити двояким чином.

Лев

Події цього дня можуть перевірити на міцність плани, домовленості і стосунки. Причому не в міру гарячі голови можуть призвести до конфліктів, великих неприємностей і суспільно-політичних потрясінь. Вам доведеться діяти гранично обережно, справи вимагатимуть режиму секретності. В цей час зіркам не угодні ваші досягнення. Краще потурбуйтеся про імідж.

Діва

Партнерські стосунки багатьох людей знаходитимуться на межі розриву і серйозних трансформацій. Для того, щоб утримати свої життєві позиції, від вас знадобляться розсудливість, холодний розрахунок і витримка. До нових планів і проектів краще всього приступати з жовтня, коли ситуація стане сприятливішою.

Терези

Ділова активність сьогодні у Терезів дуже нестійка. Для того, щоб просуватися в кар'єрі і домагатися визнання, вам доведеться значно більше працювати, ніж зазвичай. Хоча це буде і не так просто.

Скорпіон

Вірогідні несподівані перешкоди в справах і посилення інтриг суперників, а біржові кризи і різкі стрибки курсіввалют і цінних паперів можуть погіршити матеріальний стан як впливових Скорпіонів, так і пересічних громадян. Неординарні рішення допоможуть впоратися з виниклими проблемами.

Стрілець

Придумавши ідею, Стрільці можуть активно взятися зас праву, проте багато хто не знайде мотивації для старанної праці. Налаштовуйтеся на те, що робота повинна приносити гроші, а задуми завжди реалізовуватися і приносити значний успіх.

Козеріг

Сьогодні можуть виникнути проблеми на роботі, в сім'ї і в стосунках з родичами. Від вас знадобиться більше сил і уваги приділити відновленню і зміцненню старих зв'язків, наданню допомоги своїм близьким.

Водолій

Сьогодні багато ваших планів увінчаються успіхами. Ваші справи підуть вгору, але частина друзів піде від вас. Вам доведеться спиратися на підтримку покровителів і начальства. Цей день буде вдалим, якщо ви зміцнитеся у своїх переконаннях і наполегливо йтимете до мети.

Риби

День обіцяє успіх і удачу у багатьох справах і починах. Робота принесе вигідні контракти і цікаві пропозиції. У вашому будинку можуть з'явитися нові люди, а також можливе збільшення в сімействі. Озирніться навколо себе, і ви побачите поруч віддану вам людину, яка призначена вам долею.