Гороскоп на 29 вересня 2015 року

Вівторок, 29 вересня 2015, 00:38
Овен Вівторок для Овнів розпочнеться з приємної події або просто з гарного настрою. Якщо Овнам вдасться зберегти позитивний настрій аж до вечора, то ця доба залишить найсприятливіше враження. Напруженість в стосунках поступово знижуватиметься, але разом з нею зменшиться і зацікавленість в спілкуванні як така.
Гороскоп на 29 вересня 2015 року

Телець

Сьогодні Тельцям треба бути обачними у своїх вчинках. Не варто жертвувати гроші людині, яка витратить їх на спиртні напої. Тельцям необхідно проявляти доброту тільки по відношенню до порядних людей.

Близнюки

Сьогодні Близнюки стикатимуться із заминками і перешкодами. Причиною неприємностей може послужити украй несприятливий планетарний розклад: не маючи можливості вплинути на зірки, Близнюкам залишиться лише покірливо чекати, коли ситуація зміниться до кращого.

Рак

Сьогодні Ракам доведеться узяти грошей у борг. Причини можуть бути різні, але ось результат виявиться один і той же. Кредитор Раків чомусь вирішить, що вчинив щось з ряду геть благородне і почне сурмити про це на кожному кроці, примушуючи їх страждати і червоніти.

Лев

 

Вівторок подарує Левам гармонію і позитив. Сильніше за будь-які практичні аргументи буде тяга до задоволень, комфорту, краси. Для багатьох Левів буде важлива і доречна турбота про особисту привабливість. Увечері зросте практицизм, посилиться матеріальна мотивація, може намітитися значний фронт робіт, прибуткова справа.

Діва

Діви трохи заплуталися в собі. І це заважає їм житии спокійно і безтурботно. Сьогодні Дівам слід звернутися по допомогу до психолога. На крайній випадок – знайти хорошого і чуйного співрозмовника, щоб поговорити з ним про наболіле.

Терези

Сьогодні Терезам захочеться поскаржитися. Буває таке рідкісно, але все-таки трапляється. Так от, зірки говорять Вагам, що якщо хочеться - обов'язково треба це зробити і ні в якому разі не тримати в собі.

Скорпіон

Сьогодні Скорпіонам не доведеться долати які-небудь перешкоди у своїй роботі. Скорпіони будуть сильно здивовані, що обставини складаються максимально сприятливо для їх планомірного просування до вершинкар'єри.

Стрілець

Сьогодні для Стрільців може стати актуальним тема подарунків, сюрпризів, розвитку здібностей, визнання їх або чужих творчих заслуг. Батьків-стрільців порадують таланти і успіхи дітей. Обмін інформацією або компліментами виявиться вдалішим на початку дня, саме на цей час варто планувати зустрічі, побачення, покупки або переговори.

Козеріг

Сьогодні Козероги сумуватимуть. Причина банальна - розлучення, будь-то кохана людина, родич або друг. Хтось від'їжджає далеко і надовго, а козеріг зітхає і дуже засмучується.

Водолій

Зірки радять Водоліям переглянути свій робочий план. Можливо, що Водоліям потрібно радикальні зміни на професійному терені. Якщо Ви збиралися відправити резюме новому керівникові, то треба це зробити якнайшвидше.

Риби

Сьогодні Рибам не слід витрачати гроші на безглузді покупки. Адже Риби копили фінанси на велике придбання. Якщо Риби стануть трохи практичні, то їх накопичені суми тільки примножуватимуться.